Bezoekersinformatie

Informatiebalie
Je kunt met al je vragen terecht bij onze voorstellingsbegeleider bij de informatiebalie in onze foyer. De voorstellingsbegeleider helpt je graag op weg met het bestellen van een taxi, een hoofdtelefoon, een stoelverhoger voor de kinderen of anderszins. Hij is de vraagbaak bij de voorstelling.

Kinderen
Voor kinderen zijn er zittingverhogers te leen. Hoewel we een ruime hoeveelheid op voorraad hebben, kunnen we niet garanderen dat dit altijd toereikend is. Wil je verzekerd zijn van een zittingverhoger, dan adviseren wij je deze zelf mee te nemen.

Hoe laat begint het?
Doorgaans beginnen onze avondvoorstellingen om 20.00 uur en een matinee meestal om 15.00 uur. Toch vragen wij je om de aanvangstijden altijd goed te controleren. De eindtijd varieert per voorstelling. Ook wordt niet elke voorstelling onderbroken door een pauze. Zodra wij op de hoogte zijn van een verwachte eindtijd en of er met een pauze wordt gespeeld, maken we deze informatie bekend op de website. Overigens is een eindtijd altijd bij benadering, met een voorbehoud van uitloop. De werkelijke eindtijd is afhankelijk van diverse factoren (applaus, toegiften etc.) en kan dus afwijken van hetgeen op onze site wordt vermeld.

Laatkomers
Om te voorkomen dat het reeds aanwezige publiek en de uitvoerenden hinder ondervinden van laatkomers is er na aanvang van de voorstelling helaas geen toegang meer mogelijk. Laatkomers kunnen tijdens de eerste pauze plaats nemen in de zaal. Realiseer je daarbij dat er niet altijd een pauze is.

Mobiele telefoons
We verzoeken je dringend voor aanvang van de voorstelling je mobiele telefoon uit te schakelen. Uitsluitend op uitdrukkelijk verzoek van het bespelend gezelschap kan hiervan worden afgeweken.

Beeld- of geluidsopnamen
Het is verboden foto-, video- of geluidsopnamen te maken tijdens voorstellingen; uitsluitend op uitdrukkelijk verzoek van het bespelend gezelschap kan hiervan worden afgeweken.

Volg de Rijswijkse Schouwburg op

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?