Events

Dé plek voor elk evenement

Door de unieke en centrale ligging tussen Westland, Den Haag en Delft in, leent de Rijswijkse Schouwburg zich uitstekend als locatie voor je evenement. Of het nou gaat om de organisatie van congressen, bedrijfsevenementen en/of beurzen, een bruiloft, jubileum, verjaardag of willekeurig ander evenement: onze schouwburg is hiervoor dé perfecte locatie!

Een niet alledaagse maar flexibele omgeving, geschikt voor 10 tot 1000 personen. We houden de lijnen graag kort, dus wil je meer te weten komen over aankleding, inrichting, catering, techniek, personeel, wifi, parkeergelegenheid en alles wat je verder nog te binnen schiet? Neem dan contact met ons op voor informatie of een bezichtiging. Onze gastvrije medewerkers staan je met plezier te woord en denken graag met je mee over alle facetten van het evenement zoals jij dat in gedachten hebt. Van het welkomstdrankje, bites en diner tot aan het boeken van artiesten en entertainment.

Grote én kleine groepen zijn bij ons aan het juiste adres. Bovendien zijn we gemakkelijk bereikbaar en is er gratis parkeergelegenheid. Wil jij de schouwburg huren voor een evenement? Neem contact op met John Koster en informeer naar de mogelijkheden.

Ga direct naar:

Volg de Rijswijkse Schouwburg op

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?