Fans

Terwijl het seizoen nog in volle gang is, komen wij alweer bij je in de lucht over volgend seizoen. Op dit moment zijn wij hard bezig de laatste hand te leggen aan ons programma voor 2018/2019. En dat belooft weer een mooi seizoen te worden!

WIL JIJ OOK ALS EEN VAN DE EERSTE RESERVEREN? WORD FAN!
We gaan natuurlijk niet het hele programma al prijsgeven. Maar wel raden we je aan om NU Fan te worden van onze schouwburg. Voor € 17,50,- per adres geniet je dan van de volgende voordelen.

Wie zich vòòr 15 mei aanmeldt is verzekerd van vroegboek-voorrang en korting bij het kopen van kaarten. Bovendien profiteer je dan heel volgend seizoen van alle andere Fan voordelen. Bel ons voor meer info.

We zetten alvast wat belangrijke data voor u op rij:

13 mei 22.00 uur - Start kaartverkoop voor Vrienden.
15 mei 10.00 uur - Start kaartverkoop voor Fans.
17 mei 09.00 uur - Kaartverkoop geopend voor iedereen. Dit betreft de abonnementenverkoop (minimaal 3 voorstellingen) en losse kaartverkoop. Bij een abonnement ontvang je € 1,50 korting op de meeste voorstellingen. Deze korting is reeds in de abonnementprijs verwerkt).

LID WORDEN
Klik hier om Fan te worden.

VRIENDEN
Wil je méér voor ons betekenen en méér exclusieve voordelen? Word dan Vriend en steun daarmee als ambassadeur/donateur de Rijswijkse Schouwburg. Meer weten over dit Vrienden lidmaatschap? Klik hier.

Volg de Rijswijkse Schouwburg op

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?