Bezoek ons

Kinderen
Voor kinderen zijn er zittingverhogers te leen. We bezitten een ruime hoeveelheid, maar kunnen niet garanderen dat dit altijd toereikend is. Wil je verzekerd zijn van een zittingverhoger, dan adviseren wij je deze zelf mee te nemen.

Hoe laat begint het?
Avondvoorstellingen meestal om 20.00 uur, een matinee meestal om 15.00 uur. Toch vragen wij je de aanvangstijd altijd goed te controleren. De eindtijd varieert per voorstelling. Evenmin wordt elke voorstelling gespeeld met een pauze. Zodra wij op de hoogte zijn van een verwachte eindtijd en of er met een pauze wordt gespeeld, maken we deze informatie bekend op de website. Bezoekers ontvangen daags voor de voorstelling een e-mail met deze informatie. Overigens is een eindtijd altijd indicatief onder voorbehoud van uitloop. De werkelijke eindtijd is afhankelijk van diverse factoren (applaus, toegiften etc.) en kan afwijken van hetgeen op onze site wordt vermeld.

Laatkomers
Om te voorkomen dat het reeds aanwezige publiek en de uitvoerenden hinder ondervinden van laatkomers is er na aanvang van de voorstelling helaas geen toegang meer mogelijk. Laatkomers kunnen tijdens de pauze plaats nemen in de zaal. Realiseer je daarbij dat er niet altijd een pauze is.

Mobiele telefoons
We verzoeken je dringend voor aanvang van de voorstelling mobiele telefoons uit te schakelen. Uitsluitend op uitdrukkelijk verzoek van het bespelend gezelschap kan hiervan worden afgeweken.

Beeld- of geluidsopnamen
Foto-, video- of geluidsopnamen maken tijdens voorstellingen is uitsluitend toegestaan als het bespelend gezelschap hiervoor uitdrukkelijk toestemming geeft voorafgaand aan de voorstelling.  

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?