RSWK•JONG

‘De jongeren hebben de toekomst’, vanuit deze visie proberen we het theater aantrekkelijker te maken voor jongeren. Denk hierbij aan onze look-and-feel, (rand)programmering, Theater voor een Tientje en bijvoorbeeld ook onze Theater Jongerenpanel. Daarnaast bieden we ook regelmatig stageplekken aan.

Theater voor een Tientje
Op de avond zelf kunnen scholieren en studenten tot 25 jaar (legitimatie verplicht) voor vrijwel elke voorstelling gebruikmaken van onze last-minute actie van €10,00 per ticket, mits er kaarten beschikbaar zijn. Vol is vol. Dit kan een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa in het theater. Reserveren is niet mogelijk.

CJP
Wil je verzekerd zijn van kaarten voor snel uitverkochte voorstellingen? Koop dan je kaartje via de reguliere kaartverkoop. Heb je ook een CJP-pas of Cultuurkaart? Dan krijg je sowieso € 1,00 korting op vrijwel elke voorstelling! Vaak zelfs nog (veel) meer. Kijk daarvoor op de site van het CJP

Stages
Ben je op zoek naar een stage in techniek, marketing of events? Regelmatig hebben wij vacatures voor stagiaires in een van de leukste werkomgevingen die je je kunt voorstellen! Kijk snel op onze pagina vacatures.

 

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?