Cadeaukaarten & Kortingspassen

Verras iemand met de schouwburg UIT Card!
Dat is de zekerheid van een gezellige avond uit en de vrijheid van zelf kiezen. Origineel en succes verzekerd! Verkrijgbaar in feestelijke verpakking bij onze theaterkassa. De waarde, die bepaal je zelf, vanaf € 5,-. Ook online is de UIT cadeaukaart te bestellen. Het saldo kan online en aan de kassa worden besteed; in één of meerdere keren en blijft bovendien onbeperkt geldig. Deze kaart is uitsluitend te besteden bij ons in de schouwburg.

De Podium Cadeaukaart is een leuk cadeau om te geven. Een avondje uit valt altijd in de smaak. Het podiumaanbod in ons land omvangrijk en verrassend veelzijdig. De Podium Cadeaukaart is inwisselbaar aan de kassa’s van theaters en concertgebouwen in heel Nederland. Deze geldt bovendien voor alle podiumkunsten. Je kunt dus bij ons terecht om de Podium Cadeaukaart te kopen of om ermee te betalen; ook online te betalen. Meer informatie op podiumcadeaukaart.nl.  

Ook de VVV Cadeaukaart wordt door ons geaccepteerd. De fysieke cadeaukaart (pasje) dient wel aan de kassa overhandigd te worden. Met een printje, foto of iets anders dan de kaart zelf, kan niet afgerekend worden. Meer informatie over deze cadeaukaart is te lezen op vvvcadeaukaart.nl

KORTINGSPASSEN

Speciale kortingen

De CJP pas en de UITpas geven bij vrijwel elke voorstelling recht op € 1,00 korting per los gekochte kaart. Je krijgt deze korting op de reguliere toegangsprijs op vertoon van de kortingspas, bij het afhalen van de kaarten. Voor alle passen geldt: er wordt geen korting op korting verleend. Bovendien zijn er voorstellingen die niet voor korting in aanmerking komen.

CJP
Cultureel Jongeren Paspoort is een voordeelpas voor jongeren tot dertig jaar. Deze pas geeft korting bij bioscopen, festivals, musea en theaters, op reizen en nog veel meer. Meer informatie vind je op cjp.nl.

UITpas
De (Haagsche) UITpas geeft recht op korting op vele voorstellingen in de meeste theaters in de regio Haaglanden. De pas kost € 7,50 per jaar en is verkrijgbaar bij de VVV Den Haag. Bezoek de website Den Haag.com voor meer informatie.

Ooievaarspas
Houders van een Ooievaarspas betalen op vertoon van hun pas bij vrijwel elke voorstelling ongeveer 50% van de reguliere toegangsprijs. Deze korting geldt uitsluitend als je kaarten koopt aan de kassa. Telefonisch reserveren kan uiteraard altijd. Vergeet bij het afhalen van de kaarten niet je Ooievaarspas en een geldig legitimatiebewijs te tonen! Meer info? Kijk dan op ooievaarspas.nl.

*De kortingspassen zijn niet te gebruiken voor de filmvertoningen van het Rijswijk Filmtheater.

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?