Cadeaukaarten & Kortingspassen

Je kunt diverse cadeaukaarten bij ons inwisselen. Een leuke manier om iemand een uitje cadeau te doen! 

De schouwburg UIT Card is de zekerheid van een gezellige avond uit en de vrijheid van zelf kiezen. Origineel en succes verzekerd! Verkrijgbaar in feestelijke verpakking bij onze theaterkassa. De waarde, die bepaal je zelf, vanaf € 5,-. Ook online is de UIT cadeaukaart te bestellen. Het saldo kan online en aan de kassa worden besteed; in één of meerdere keren en blijft bovendien onbeperkt geldig. Deze kaart is uitsluitend te besteden bij ons in de schouwburg.


De Podium Cadeaukaart is een leuk cadeau om te geven. Een avondje uit valt altijd in de smaak. Het podiumaanbod in ons land is omvangrijk en verrassend veelzijdig. De Podium Cadeaukaart is inwisselbaar aan de kassa’s van theaters en concertgebouwen in heel Nederland. De kaart geldt bovendien voor alle podiumkunsten. Je kunt bij ons terecht om de Podium Cadeaukaart te kopen en om ermee te betalen; ook online. Meer informatie op podiumcadeaukaart.nl.  


Ook de VVV Cadeaukaart wordt door ons geaccepteerd. De fysieke cadeaukaart (pasje) dient wel aan de kassa overhandigd te worden. Met een printje, foto of iets anders dan de kaart zelf, kan niet afgerekend worden. Meer informatie over deze cadeaukaart is te lezen op vvvcadeaukaart.nl


De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is het ideale cadeau voor iemand die houdt van een cultureel uitje. Met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart kan de ontvanger tickets kopen voor musea, theaters en monumenten door heel Nederland! Zo geef je de ontvanger veel keus. Online bestel je de cadeaukaart  met een waarde tussen €5,- en €150,-. De cadeaukaarten worden geleverd in een luxe giftbox met daarin een kaartje, waarop je een persoonlijke boodschap kan laten plaatsen. Wil je iemand blij maken met de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart? Bestel deze dan gauw; de ontvanger kan dan meteen op zoek naar een leuk cultureel uitje!


Kortingspassen

Er is een aantal passen dat soms recht geeft op korting op diverse voorstellingen binnen ons aanbod.   

DenHaagPas
Dit is een app met een up-to-date agenda van alle evenementen, voorstellingen, tentoonstellingen én met speciale acties in Den Haag en omgeving.Hiermee krijg je korting op velerlei culturele uitjes; zo ook op geselecteerde voorstellingen in onze schouwburg. Bezoek de website Den Haag.com voor meer informatie en het aanbod.  

CJP
Cultureel Jongeren Paspoort is een veelzijdige voordeelpas voor jongeren tot dertig jaar. Deze pas geeft korting bij bioscopen, festivals, musea en theaters, op reizen en nog veel meer. Kijk op cjp.nl of er een reductie geldt voor de voorstelling die je wilt bezoeken.  

Ooievaarspas
Houders van een Ooievaarspas betalen op vertoon van hun pas bij vrijwel elke voorstelling ongeveer 50% van de reguliere toegangsprijs. Deze korting geldt uitsluitend als je kaarten koopt aan de kassa. Telefonisch reserveren kan uiteraard altijd. Vergeet bij het afhalen van de kaarten niet je Ooievaarspas en een geldig legitimatiebewijs te tonen! Meer info? Kijk dan op ooievaarspas.nl.

*De kortingspassen zijn niet te gebruiken voor de filmvertoningen van het Rijswijk Filmtheater.

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?