Schoonmaak medewerkers - weekend

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij een organisatie waar alles draait om perfecte service en gastvrijheid? Vind jij dat schone, nette ruimtes onderdeel uitmaken van kwaliteit? Is jouw motto mensen zich prettig te laten voelen in hun werkomgeving? Ben je gemotiveerd en hou je van een uitdaging? Dan zoeken we jou!

We zoeken algemeen schoonmaakmedewerkers voor het weekend tot het einde van het theaterseizoen. Gemiddeld 4-5 uur per dag. Uitbreiding naar maandag en dinsdag is mogelijk. 

Roostertijden doorgaans van 07:00 - 12:00. Bij dubbele voorstellingen in het weekend kan daar ook een tussendienst bij zitten in de middag. Een grote mate van flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn vereist.

Wat ga je doen?

Uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in breedste zin van het woord. Dit omvat werkzaamheden als: interieur en sanitair schoonmaak, het wissen en stofzuigen van vloeren, het ledigen van afvalbakken of een combinatie van deze taken.

Waar ga je dat doen?

De Rijswijkse Schouwburg is een bedrijfsobject en kent een verscheidenheid aan werkruimtes. Er zijn 2 theaterzalen (resp. 700 en 125 stoelen), meerdere foyers, diverse kleed- en sanitaire ruimten, een aantal kantoorruimten en een theatercafé. De schoon te houden oppervlakte bedraagt een kleine 2.000m²

Wie ben jij?

• Zelfstandig en in teamverband te kunnen werken;
• Beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift is een pré.

Over ons 

Wie zijn wij?

De Rijswijkse schouwburg is een centraal gelegen en goed bereikbare schouwburg aan de rand van Den Haag. Met ruim 200 professionele voorstellingen en een kleine 100.000 bezoekers per jaar ontvangen we bezoekers uit de regio groot Haaglanden en ver daarbuiten. In 2015 wonnen we (met al een aantal nominaties op zak) de ‘Theater van het jaar’-prijs. De ANWB riep ons in 2016 uit tot ‘Meest gastvrije theater’. We hebben service dus hoog in het vaandel staan. Daar draagt de schoonmaak aan bij. 
Wat bieden wij jou?

Wij bieden een prettige werkomgeving met leuke collega's. Salaris conform CAO Nederlandse Podia
Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag reageren?  Mail je motivatie en CV naar verhuur@rijswijkseschouwburg.nl. Contactpersoon: John Koster.

Ga direct naar:

Volg de Rijswijkse Schouwburg op

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?