Stagiaire(s) Communicatie & Marketing

Voor het seizoen (2019/2020) zijn wij per september 2019 op zoek naar een communicatie kanjer! Een stagiair(e) ter ondersteuning van onze veeleisende afdeling marketing & publiciteit. We verwachten veel, maar dan werk je wel in een schouwburg die al diverse prijzen in de wacht wist te slepen. Een mooie aanvulling voor op je CV vinden wij.

Wie zijn wij
De Rijswijkse schouwburg is een centraal gelegen en goed bereikbare schouwburg aan de rand van Den Haag. Met ruim 200 professionele voorstellingen en een kleine 100.000 bezoekers per jaar ontvangen we bezoekers uit de regio groot Haaglanden en ver daarbuiten. In 2015 wonnen we (met al een aantal nominaties op zak) de ‘Theater van het jaar’-prijs. En de ANWB leden riepen ons vorig jaar uit tot ‘Meest gastvrije theater’ in een kleine gemeente. Een theater om trots op te zijn dus.

De werkzaamheden.
Tijdens deze stage werk je nauw samen met je collega's op de afdeling Marketing & Communicatie. We verwachten dat je meedenkt en -werkt aan activiteiten op het gebied van publiciteit, marketing & communicatie voor de diverse voorstellingen en evenementen in onze schouwburg. Je hebt contact met diverse partners in de stad, theaters in het land en producenten van onze voorstellingen. Een van je verantwoordelijkheden is het versturen en analyseren van nieuwsbrieven en servicemails naar ons publiek. Ook het opstellen en versturen van persberichten behoort tot je takenpakket. Je creatieve inbreng om op originele maar vooral éffectieve wijze voorstellingen onder de aandacht te brengen, is welkom!

Kortom we zoeken een enthousiaste, zelfstandige en creatief multi-talent op HBO niveau. Affiniteit met theater spreekt voor zich en de social media kennen geen geheimen voor je. Je vindt het leuk om mee te denken vanuit onze (potentiele) bezoekers. Je bent analytisch ingesteld en kunt informatie uit onze database en google analytics omzetten in relevante handelingen. 
Om de taken uit te voeren zijn een neus voor nieuwtjes en goede taalbeheersing noodzakelijk. Voor deze stage ben je minimaal 3 dagen per week (min. 24 u.) beschikbaar gedurende een periode van minimaal vijf maanden (korter in overleg).

Wat bieden wij? Een veelzijdige, leerzame en energieke stageplaats in de leukste schouwburg van de regio. Je bent onderdeel van de afdeling Marketing & Communicatie die verantwoordelijk is voor zowel de communicatie van merk De Rijswijkse Schouwburg als de promotie van de voorstellingen en evenementen. Bij ons werk je in een dynamische, creatieve, maar ook commerciële omgeving. Stagevergoeding € 250,- bruto per maand voor 36 uur p/w.

Stuur je CV en motivatiebrief aan Pamela Rijnenberg e/o Nathalie Kouwenhoven via publiciteit@rijswijkseschouwburg.nl.

Erkend leerbedrijf
de Rijswijkse Schouwburg is een erkend leerbedrijf. Zie voor meer informatie www.kenwerk.nl.

Ga direct naar:

Volg de Rijswijkse Schouwburg op

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?