Steun ons

Volop groei
Het gaat goed met De Rijswijkse Schouwburg. Het publiek weet ons al jaren te vinden en waardeert het aanbod. Maar ook steeds meer bedrijven zien de schouwburg als een prettig en inspirerend trefpunt, zowel voor bedrijfs-presentaties als voor culturele uitjes met het personeel.

Culturele parel van Rijswijk
We worden gezien als een belangrijke culturele parel in Rijswijk. Een mooi visitekaartje van en voor de gemeente. Een gezond cultureel klimaat is van onschatbare waarde. Zelfs één van de vier belangrijkste redenen om je in een stad te vestigen.

Van idee tot beleving
Een creatief idee voor jouw bedrijf of een bijzonder aanbod voor jouw personeel kan uitgroeien tot iets moois binnen de Rijswijkse Schouwburg. Ons gebouw biedt veel mogelijkheden voor het geven van presentaties. Er zijn diverse ruimtes beschikbaar en uitgebreide technische faciliteiten binnen handbereik. Met ca. 200 voorstellingen per seizoen bieden wij een optimale beleving voor een brede doelgroep.

Positieve spin-off
Een partnership met de Rijswijkse Schouwburg kan bijdragen aan een positief imago en de naamsbekendheid van jouw bedrijf. De overheid geeft het bedrijfsleven de laatste jaren meer ruimte om te participeren in cultuur. De omstandigheden hiervoor zijn gunstiger, vanwege diverse fiscale voor-delen. Kortom: nu is hét moment om met elkaar samen te gaan werken.

Kracht van samenwerking
Om onze plannen en ambities waar te maken, geloven we in samenwerking met anderen. De slag-kracht en het bereik worden groter. We kunnen elkaar inspireren en samen mooie dingen realiseren. Dat doen we graag met partners, vanuit wederzijds vertrouwen en vanuit het idee dat we elkaar beter en sterker kunnen maken. Deze bijzondere relatie zetten we graag om in een partnerschip.

Interessante partner
We hebben als cultureel bedrijf een product waar veel mensen warm voor lopen. Podiumkunsten doen ertoe. Uit onderzoek blijkt dat je er ook gelukkig van wordt. Kortom: cultuur is het dubbel en dwars waard om gezien te worden. Want zonder publiek komt cultuur niet tot leven. Ook het bedrijfsleven is hierbij van belang.

De Rijswijkse Schouwburg kijkt uit naar 2022-2023, maar ook naar nieuwe partners voor de toekomst! We zijn erg benieuwd welke rol je samen met ons wil spelen.

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?