Cabaret 

Arjan Kleton

Sluitingstijd

Achter de bar heeft  Nederlands grappigste barman Arjan Kleton in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden. Geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond! Van zijn eigen ouders tot veel te jonge studentes en van bekende Nederlanders tot zijn eigen vrienden, hij (ob)serveerde ze allemaal van achter de bar. Op het podium serveert Arjan zijn publiek een mix van herkenbare verhalen, snelle publieksinteractie, persoonlijk drama en vooral veel grappen met af en toe een rauw randje.  

Vanavond laat Nederlands grappigste barman en cabaretier je lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca. Maar even serieus: hoe moet het nu verder met de horeca …. is het inmiddels letterlijk sluitingstijd? 

Cocktail(after)party 

Na afloop van de voorstelling maakt Arjan Kleton cocktails voor het publiek in de bar van ons theater. Dé ideale after-party! 

Bartender/cabaretier Arjan Kleton werd na de première van zijn debuutvoorstelling ‘Met de fles grootgebracht’ in de pers ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd. Dit succesvolle eerste programma werd meteen uitgezonden door BNNVARA. Hij won exact een jaar na zijn eerste optreden de Publieksprijs Talent Award op het gerenommeerde International Comedy Festival Rotterdam. Verder was Arjan te zien en horen bij o.a. SBS6, BNNVARA, Omroep Gelderland, Radio Veronica en NPO Radio2. Hij is lid van Knock Out Comedy Crew en treedt veel op in Comedy Café Amsterdam. 

*Kaart is exclusief cocktail 


Date Night 

Ons theater is voor iedereen. Of je nu met iemand komt of dat je alleen ons theater bezoekt. Kom je alleen en zou je het fijn vinden om een keertje samen naar het theater te komen? Na het enorme succes van vorig jaar, nodigen we je graag uit om samen met ons én de datingexperts van Mate & Date, op zoek te gaan naar een gezellige Mate of een romantische Date. 

Voorafgaand aan de voorstelling Sluitingstijd van Arjan Kleton bieden we in de Kleine Zaal op een interactieve en laagdrempelige manier tips wat jij kan doen om de zoektocht naar de liefde te starten. En wie weet begint deze zoektocht wel op deze avond in de schouwburg. 

Voor deelname aan de Date Night is het nodig om een kaartje te kopen voor de voorstelling én een apart kaartje (kosteloos) te reserveren via onderstaande button. 

Meld je gratis aan voor Date Night

En na de voorstelling? Dan is er alle ruimte om met jouw Mate of Date gezellig na te praten onder het genot van een heerlijke cocktail. 


Mate & Date 

Single? Sta je open voor de liefde? Wij zijn Mate & Date, het offline alternatief op de datingmarkt. Door middel van een persoonlijk gesprek gaan we echt in op jou als persoon, wie je bent en wat je van het leven verwacht. 

TheaterTafel
Maak je bezoek compleet met een theatertafel arrangement.
Borrel Arrangement
Maak je bezoek compleet met een borrelarrangement.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!