Dans | Ballet  Special 

EXIT

door Circumstances

‘EXIT’ is een spannende, fysieke circus- en dansvoorstelling waar beweging, partneracrobatie en balansbord samenvloeien. Choreograaf Piet Van Dycke nodigt voor deze voorstelling vier circusartiesten uit, elk met een andere discipline (bascule, straps, trapeze en acrodans).  

‘EXIT’ toont de ontmoeting van vier individuen die één collectief pad belopen. In een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren bewegen ze in en door de ruimte. Ze drijven elkaar aan, lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren en transformeren. Ze komen toe en vertrekken, ontmoeten en verlaten, verschijnen en verdwijnen. We bewegen ons als mens sowieso altijd voort. Maar wat als je altijd ‘onderweg’ bent en nooit ergens kan thuiskomen? En wat met het spanningsveld tussen het individu en de groep? In hun zoektocht naar onafhankelijkheid hebben ze elkaar meer dan ooit nodig. Ze houden elkaar in evenwicht, maar brengen elkaar ook uit balans. Een flirt met risico. 


Nieuwjaarsreceptie

Vanaf 19:00 uur proosten we samen op een nieuw jaar en genieten we daarna van de bijzondere voorstelling EXIT van Circumstances. Het belooft spectaculair te worden!

Vrienden hebben natuurlijk gratis toegang tot deze avond. Log in met het e-mailadres waarmee je Vriend bent en reserveer direct jouw kaart. 

TheaterTafel
Maak je bezoek compleet met een theatertafel arrangement.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!