Cabaret 

Jochem Myjer

Net alsof

Voor de voorstelling van Jochem Myjer is geen wachtlijst. 

De kans dat er kaarten beschikbaar komen is nihil en we willen geen verwachtingen scheppen die we niet kunnen waarmaken. Mochten er kaarten beschikbaar komen dan worden deze op de website weergegeven.

Briefje van Jochem Myjer 

Lief publiek, 

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch? 

Liefs, Jochem Myjer 


Credits: 
Beeld: Sjoerd van Heumen 
Foto: Ester Gebuis 


Adviesleeftijd +/- 12 jaar


Max. 4 kaarten per persoon, extra toelichting van Jochem Myjer:

Je kunt maar maximaal vier kaarten bestellen. Ik speel deze show maar twee keer in de week vanwege mijn fysieke beperkingen maar des te meer kan ik lekker losgaan op deze dagen! Ik heb ervoor gekozen om met een iets kleiner decor te werken zodat ik ook dit seizoen juist de wat kleinere regiozalen kan bedienen, waar ik vorige shows niet geweest ben. Dus er zullen iets minder kaarten dan voorheen beschikbaar zijn. Dus de kans op kaartjes kleiner. Maximaal vier kaartjes is dan ook het echt het maximum.

Het seizoen daarop zal ik meer in grote steden en grotere zalen spelen en zullen er dus veel meer kaarten beschikbaar zijn. Wellicht zijn er dan mogelijkheden voor maximaal 5 of 6 kaarten voor wat grotere gezinnen en vriendengroepen.


Let op: Voor deze voorstelling verkopen wij, in samenwerking met ons ticketsysteem Ticketmatic, extra veilige e-kaarten om doorverkoop tegen te gaan. Dit houdt in dat je jouw toegangsbewijzen niet af kunt halen aan de kassa, per e-mail of post ontvangt, maar dat ze alleen te vinden zijn in de Ticketmatic App op jouw smartphone. Deze app kun je gratis downloaden in de AppStore of de Playstore. De gekochte kaarten worden pas twee uur van tevoren actief en kunnen op deze manier niet worden doorverkocht.

Hoe werkt het?

1. Download de Ticketmatic app op jouw smartphone
2. Koop kaarten via de website van de Rijswijkse Schouwburg op jouw computer of smartphone.
3. Selecteer de gewenste stoelen.
4. Vul jouw emailadres in (overeenkomend met je account in de app.) Heb je de app nog niet gedownload? Doe dat dan eerst, zodat je verder kunt gaan in het boekingsproces. 
5. Bevestig en kies de betaalmethode om jouw betaling te voldoen.
6. Je ontvangt een bevestiging van jouw bestelling per e-mail.
7. Open de Ticketmatic App. Log in op de Ticketmatic App met hetzelfde e-mail adres als je gebruikt hebt bij het boeken van de kaarten. LET OP: het kan tot 24 uur duren voordat jouw kaarten in de app verschijnen. 
8. In de Ticketmatic App vind je alle gekochte e-kaarten. De scanbare toegangscodes op deze e-kaarten worden zichtbaar vanaf twee uur voor aanvang van de voorstelling. Let op: de barcode verandert elke 30 seconden.

TheaterTafel
Maak je bezoek compleet met een TheaterTafel.
Borrel Arrangement
Maak je bezoek compleet met een Borrel Arrangement.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!