Show / Musical 

't Schaep

Naar de oorspronkelijke televisieserie - met o.a. Remko Vrijdag/Paul Groot en Eva Van der Gucht.

Wat is er Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Mede dankzij de onvervalste Amsterdamse gein, de geniale melodieën van Harry Bannink en de onvergetelijke teksten van Eli Asser, blijft ’t Schaep met de 5 Pooten nieuwe generaties boeien en fascineren. De klassiekers We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar, Het zal je kind maar wezen en Vissen, spelen een belangrijke rol in de musical. 

 In het gloednieuwe verhaal van Raoul Heertje gaan we opnieuw naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende en hilarische stamgasten. Kootje, Lukas, Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof komen weer tot leven in deze bijzonder grappige, herkenbare en ontroerende musical vol live muziek en fraaie choreografieën. 

Uiteraard wordt er weer teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar. Want: We benne op de wereld om mekaar te helpen niewaar. 

’t Schaep met de 5 Pooten, met o.a. Remko Vrijdag / Paul Groot als Kootje en Eva Van der Gucht als zijn buurvrouw Doortje, is genieten van tijdloze karakters met het hart op de tong en venijn op de lever. 

Cast: Remko Vrijdag/Paul Groot, Eva Van der Gucht, Ellen Pieters/Annick Boer, Jetty Mathurin, Wart Kamps/Tim Kamps, Jeske van de Staak, John Buijsman, Ruth Sahertian, Danny Nooy, Rogier Komproe, Paul Disbergen en live band. 

Maak uw bezoek compleet met een theatertafel arrangement
Reserveer voor 2 okt 20:00

Reserveer voor 3 okt 20:00
Maak uw bezoek compleet met een pauze arrangement
Reserveer voor 2 okt 20:00

Reserveer voor 3 okt 20:00

Volg de Rijswijkse Schouwburg op

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?