Toneel 

Wie is er bang voor Virginia Woolf?

Het ultieme relatiedrama!

Het ultieme relatiedrama! Zo wordt Edward Albee’s toneelklassieker Wie is er bang voor Virginia Woolf? steevast genoemd. Twee koppels beleven een met drank doordrenkte nacht vol vlijmscherpe dialogen, gevaarlijke spelletjes en verbale slachtpartijen. Gespeeld door Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender, die als geen ander in staat zijn de vileine humor met het zwartgallige drama te combineren. Ze drijven elkaar tot het uiterste. 

Credits:
Tekst: Edward Albee 
Regie: Hanneke Braam 
Met: Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender 


Inleiding

Bij de voorstelling is er de mogelijkheid om een inleiding bij te wonen. De inleiding gaat dieper in op de keuze voor het stuk, de bewerking, regie en de acteurs. Er wordt stilgestaan bij hoe een productie tot stand komt en welke uitdagingen dit oplevert. Ook zal kort op de inhoud worden ingegaan, uiteraard zonder daarbij te veel weg te geven van het stuk. De voorkennis verhoogt, zoals wij vaak hebben gehoord, het kijkplezier.

Voor deelname aan de inleiding is het nodig om een kaartje te kopen voor de voorstelling en een apart kaartje (kosteloos) te reserveren via onderstaande button.

Meld je gratis aan voor de Inleiding

 

TheaterTafel
Maak je bezoek compleet met een TheaterTafel.
Borrel Arrangement
Maak je bezoek compleet met een borrelarrangement.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!