Vrijwilliger(s) Culturele Zaterdagen

Ben jij op zoek naar divers vrijwilligerswerk? Zijn de eigenschappen teamplayer, creatief en flexibel voor jou niet vreemd en hou je ook nog eens van kunst en cultuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij de Culturele Zaterdagen ga je meehelpen met verschillende taken. Van plannen en regelen tot opbouwen en een handje meehelpen op het evenement zelf. Je gaat als een echte evenementenorganisator aan de slag.

Publieksbegeleider 
Voor deze functie ben je het visitekaartje van de Culturele Zaterdagen, dus gastvrij en klantvriendelijk zijn is een vereiste. Als publieksbegeleider ben je aanwezig tijdens het evenement. Je beantwoordt vragen van bezoekers of helpt mee tijdens de activiteiten zelf. Je hebt affiniteit met kunst, cultuur en theater en vindt het leuk om hieraan deel te nemen. Als jij je hierin herkent, is deze functie jou op het lijf geschreven!

Fotograaf 
Heb jij een oog voor mooie plaatjes? Zijn de door jouw geschoten foto's altijd om door een ringetje te halen? En ben je beschikbaar op de zaterdagen? We zijn op zoek naar fotografen die de Culturele Zaterdagen in beeld willen brengen. Deze foto’s worden gebruikt voor op de socials en als promotie voor de volgende editie.

Sociale Media Guru 
Kan jij je helemaal vinden in instastories, fb updates en lijkt het je tof om de culturele zaterdagen op onze socials vast te leggen? Komen de leukste teksten zo uit je mouw en weet jij mensen enthousiast te maken om last-minute alsnog te komen? Dan is deze functie voor jou!

Handige Harrie
Help jij heel graag een handje mee? Vind je het leuk om van begin tot eind aanwezig te zijn bij de Culturele Zaterdag? En heb jij oog voor detail? Dan is dit jouw afdeling! Help mee met de op- en afbouw van de evenementen. Zorg dat alles op de juiste plek staat en dat het netjes oogt.

Flexie (overal inzetbaar) 
Ben je super flexibel en van alle markten thuis? Dan is deze functie voor jou weggelegd. Help af en toe mee met de socials van de Culturele Zaterdagen, help een handje mee tijdens de evenementen, schiet tussendoor een paar leuke foto’s en geniet van de gezelligheid!

Heb jij interesse in een van deze functies? Mail dan jouw motivatiebrief naar: cz@rijswijkseschouwburg.nl

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?