Externe organisatie  Muziek 

ABBA Gold - The Concert Show

#Anniversary tour 2024 – 2025

Vijftig jaar na Waterloo is de ABBA-feeling nog altijd springlevend!

Met Waterloo begon tijdens het Eurovisie Songfestival op 6 april 1974 de wereldwijde niet te stoppen zegetocht van ABBA. De show is in 32 landen en door 500 miljoen toeschouwers gezien. De rest is geschiedenis. In één klap domineerde ABBA de hitlijsten en tien jaar lang ging er géén jaar voorbij zonder een superhit van Agnetha, Anni-Frid, Benny en Bjorn. En dan is er nóg een mooi jubileum: al 20 jaar brengt ABBA GOLD The Concert Show de ABBA-mythe perfect tot leven.

In de #Anniversary tour tillen de musici en zangers van ABBA GOLD de legendarische ABBA-hits naar het hier en nu. Waterloo, I do, I do, I do, Mamma Mia en Dancing Queen. The Winner Takes it Al en Money Money Money. ABBA Gold speelt alle iconische nummers in een spectaculaire show compleet met plateauzolen en glitters. De band brengt hun eerbetoon aan een van de meest invloedrijke bands uit de popgeschiedenis zo waarheidsgetrouw mogelijk. Vijftig jaar na Waterloo is de ABBA-feeling dan ook nog altijd springlevend!


Externe organisatie:
De Rijswijkse Schouwburg ontvangt naast de reguliere programmering ook voorstellingen en concerten gemaakt en/of georganiseerd door veelal Rijswijkse  verenigingen, organisaties of instellingen op zaalhuurbasis. Deze voorstellingen worden aangeduid met genre ‘Externe organisatie’. Let op: omdat deze voorstelling een verhuring is, kunnen er beperkingen zijn in te gebruiken kortingspassen. 

TheaterTafel
Maak je bezoek compleet met de TheaterTafel.
Borrel Arrangement
Maak je bezoek compleet met een Borrel Arrangement.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!