Werken bij

Het theater is écht voor iedereen. Niet alleen onze bezoekers en artiesten zijn heel divers, ook achter de schermen werkt dagelijks een team van enthousiaste mensen in verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden om de bezoekers een fantastische beleving te geven. Wat hebben zij gemeen? Al onze medewerkers hebben de drie kernwaarden die we samen hebben vastgesteld; professioneel, gastvrij en flexibel.  

Je hoeft geen podiumdier te zijn om bij ons te komen werken. Je vindt het juist fijn als jij er alles aan hebt gedaan om een ander in de spotlight te zetten. Dagelijks werken we met een klein maar hecht team van circa 25 medewerkers om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. 

Rijswijkse Schouwburg verwelkomt daarnaast stagiaires en afstudeerders. Een klein voorproefje geven van hoe het eraan toegaat in het grote-mensen-werkende leven. En we hopen daarmee mensen te enthousiasmeren voor onze branche. 

Wij hebben af en toe vacatures. En dat vinden wij gezond, want nieuwe collega's brengen nieuwe vibes mee en dat is belangrijk voor de ontwikkeling van onze organisatie.  
 

Huidige vacatures

Allround Podium technicus

Ben jij die werkzoekende, starter, student of scholier die nieuwsgierig is? We beloven veel gezelligheid, de mogelijkheid om onbeperkt voorstellingen te zien en een lange zomer om van te kunnen genieten om op te laden voor het nieuwe theaterseizoen. Bekijk onze vacatures of neem contact op via info@rijswijkseschouwburg.nl als je benieuwd bent naar meer. 

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!