TheaterTafel RIJ23

Waarom haasten terwijl je rustig, gezellig en lekker kunt tafelen in de schouwburg? Voor € 29,75 (exclusief drank) serveren wij een 2-gangen menu (voor- en hoofdgerecht of hoofd -en nagerecht). Voor € 36,00 serveren wij een 3-gangen menu. Zo maak je van je theaterbezoek een complete avond uit. De TheaterTafel is bij het merendeel van onze voorstellingen te boeken. Maar, het aantal plaatsen is beperkt; dus reserveer op tijd als je verzekerd wilt zijn van een tafel.

Jouw bezoek
Theatercafé RIJ23 heeft zijn eigen ingang, gelegen aan het water grenzend aan het parkeerterrein. Ons theatercafé gaat om 17:00 uur open. Daar verwelkomen wij je uiterlijk twee (2) uur voor aanvang van de voorstelling. Bij een matineevoorstelling vindt de TheaterTafel na afloop plaats.

Reserveren
De theatertafel boek je online tegelijk met de theaterkaarten. Heb je al kaarten en wil je alsnog de TheaterTafel reserveren?  

Reserveer hier 

Allergieën
Graag ontvangen we van tevoren je menukeuze. Heb je allergieën of dieetwensen, laat het ons weten; dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Menu

Menu mei / juni

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!