Vrienden

Zien we jou in ons theater?

Ben jij een liefhebber van het theater en wil je dat wij ervoor zorgen dat je altijd als eerste kaarten kan kopen voor de nieuwste voorstellingen? Draag jij de Rijswijkse Schouwburg én cultuur een warm hart toe? Word dan Vriend van de Rijswijkse Schouwburg en kom samen met jouw vrienden als eerste naar de leukste voorstellingen!

Als Vriend ben je op een bijzondere manier betrokken bij de Rijswijkse Schouwburg. Door jouw bijdrage maak je het mogelijk om projecten te realiseren die anders niet gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast vragen wij jouw input voor de programmering en bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan speciale acties. Onze Vrienden dragen de schouwburg een warm hart toe en ondersteunen door hun lidmaatschap de activiteiten van het theater.

Waarom Vriend worden?

· Voorrang met 4 kaartjes per voorstelling op de reguliere verkoop

· Per gekocht kaartje €1,- korting op bijna alle voorstellingen

. Je wordt uitgenodigd voor de presentatie seizoenbrochure

. Je wordt uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie 

. Je betaalt geen afhandelingskosten bij ruilen of annulering van kaarten (tot 3 dagen voor de voorstelling)

· Speciale acties exclusief voor onze Vrienden

· En jouw bijdrage zorgt voor extra investeringsmogelijkheden in onze prachtige schouwburg.

Vriend voor een seizoen:

Voor slechts € 60,- per seizoen* ontvang jij al deze voordelen én bied je de mogelijkheid aan de Rijswijkse Schouwburg om investeringen te doen die anders niet mogelijk zijn. De lidmaatschap is persoonlijk en daarmee heb je de mogelijkheid om per voorstelling niet 2, maar nu zelfs 4 kaarten te bemachtigen met voorrang én voordeel van €1,- per gekocht kaartje.

Via de nieuwsbrief speciaal voor de Vrienden, houden we je op de hoogte van de laatste acties voor de Vrienden en blijf je op de hoogte van de start verkoop van nieuwe voorstellingen. Mis deze niet!

Dus, wanneer zien wij jou als eerste in ons theater?

Meld je nu gelijk aan via de button: 

Word Vriend

* Word je vanaf 1 maart Vriend dan profiteer je de resterende maanden van seizoen 2022-2023 én het gehele seizoen 2023-2024 van het Vriendenlidmaatschap.Ben je al vriend? Geniet dan van je voordelen en log hieronder in.

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?