Vrienden

Vriendschap is een kostbaar goed en voor de Rijswijkse Schouwburg van onschatbare waarde. De Vrienden van de Rijswijkse Schouwburg zijn de ambassadeurs van het theater. Vrienden dragen de schouwburg een warm hart toe en ondersteunen financieel en anderszins de activiteiten van het theater.

Als Vriend ben je op een bijzondere manier betrokken bij de Rijswijkse Schouwburg. Vrienden geven draagvlak aan de programmering van de schouwburg. De mening van elke Vriend telt en wordt graag in ontvangst genomen. De Vrienden van de Rijswijkse Schouwburg maken projecten mogelijk die anders niet gerealiseerd kunnen worden. Met de bijdragen van de Vrienden is in 2012 bijvoorbeeld de aanschaf van een vleugel voor de kleine zaal mogelijk gemaakt. Elk seizoen wordt in overleg met de schouwburgdirectie mede aan de hand van de meningen, suggesties en op- en aanmerkingen van de Vrienden een nieuw project of speerpunt gekozen dat voor de schouwburg een wezenlijke bijdrage is.

Kostbaar hoeft niet altijd duur te zijn: voor niet meer dan € 50,00 per jaar per adres (max 2 personen) krijg je er vele Vrienden bij plus de Vriendschap van optredende artiesten en gezelschappen. Al die Vrienden kunnen elkaar ontmoeten tijdens de Meet & Greet. Bovendien gaan er deuren voor je open die normaliter voor het publiek gesloten blijven. Zo krijg je de gelegenheid een kijkje achter de schermen te nemen en ben je bovendien van harte welkom bij de presentatie van de nieuwe theaterbrochure. Als Vriend heb je voorrang bij het reserveren van de abonnementen/voorstellingen en ontvang je onverwachts aantrekkelijke aanbiedingen voor voorstellingen of andere activiteiten. Ook mag je gratis inleidingen voorafgaand aan of nabesprekingen na afloop van sommige voorstellingen bijwonen. Daarnaast ontvang je regelmatig de Vrienden Flits, een nieuwsbrief met veel wetenswaardigheden en krijg je als Vriend het gehele jaar door € 1,50 korting per kaart bij alle voorstellingen in de Rijswijkse Schouwburg.

Draag de schouwburg een warm hart toe en wil je je aansluiten bij de Vrienden? Vul dan dit formulier in en stuur het op (zie contact gegevens) of mail het aan vrienden@rijswijkseschouwburg.nl.

Volg de Rijswijkse Schouwburg op

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?