Vrienden

Zien we jou in ons theater?

Ben jij een liefhebber van het theater en wil je dat wij ervoor zorgen dat je altijd als eerste kaarten kan kopen voor de nieuwste voorstellingen? Draag jij de Rijswijkse Schouwburg én cultuur een warm hart toe? Word dan Vriend van de Rijswijkse Schouwburg en kom samen met jouw vrienden als eerste naar de leukste voorstellingen!

Als Vriend ben je op een bijzondere manier betrokken bij de Rijswijkse Schouwburg. Door jouw bijdrage maak je het mogelijk om projecten te realiseren die anders niet gerealiseerd kunnen worden. Daarnaast vragen wij jouw input voor de programmering en bieden we jou de mogelijkheid om deel te nemen aan speciale acties. Onze Vrienden dragen de schouwburg een warm hart toe en ondersteunen door hun lidmaatschap de activiteiten van het theater.

Waarom Vriend worden?

· Voorrang met 4 kaartjes per voorstelling op de reguliere verkoop

· Per gekocht kaartje €1,- korting op bijna alle voorstellingen

. Je wordt uitgenodigd voor de presentatie seizoenbrochure

. Je wordt uitgenodigd voor denieuwjaarsreceptie 

. Je betaalt geen afhandelingskosten bij ruilen of annulering van kaarten (tot 3 dagen voor de voorstelling)

· Speciale acties exclusief voor onze Vrienden

· En jouw bijdrage zorgt voor extra investeringsmogelijkheden in onze prachtige schouwburg

Speciale actie:

Half seizoen, halve prijs!

Word nog dit seizoen Vriend van de Rijswijkse Schouwburg voor slechts €25,- en maak de rest van het seizoen gebruik van de vele vrienden voordelen. Zo ontvang je direct een gratis kaartje voor de voorstelling van De Règâhs op zaterdag 7 januari 2023 t.w.v. €22,50, inclusief nieuwjaarsborrel en ontvang je per gekocht kaartje €1,- op bijna alle voorstellingen.  

Vrienden Lidmaatschap (50%)

Met jouw bedrage zorg je ook voor extra investeringsmogelijkheden in onze prachtige schouwburg. Dat is toch het perfecte cadeau voor de decembermaand? 

En verleng jij begin mei voor het seizoen '23/'24 dan krijg jij ook de mogelijkheid om als eerste de beste kaarten te kopen voor het nieuwe seizoen.  

Deze actie is geldig t/m 31 december 2022. Word Vriend of geef een Vriend abonnement cadeau voor het resterend theaterseizoen van 22-23.  

Vriend voor een seizoen:

Voor slechts € 50,- per jaar ontvang jij al deze voordelen én bied je de mogelijkheid aan de Rijswijkse Schouwburg om investeringen te doen die anders niet mogelijk zijn. De lidmaatschap is persoonlijk en daarmee heb je de mogelijkheid om per voorstelling niet 2, maar nu zelfs 4 kaarten te bemachtigen met voorrang én voordeel van €1,- per gekocht kaartje.

Via de nieuwsbrief speciaal voor de Vrienden, houden we je op de hoogte van de laatste acties voor de Vrienden en blijf je op de hoogte van de start verkoop van nieuwe voorstellingen. Mis deze niet!

Dus, wanneer zien wij jou als eerste in ons theater?

Meld je nu gelijk aan via de button: 

Word VriendBen je al vriend? Geniet dan van je voordelen en log hieronder in.

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?