Rijswijkse Schouwburg

Rijswijkse Schouwburg is een centraal gelegen en goed bereikbare theater met een zaal van 700 bezoekers, een multifunctionele kleine zaal en het gezellige Theatercafé RIJ23. We zijn een ontmoetingsplek voor mensen uit Rijswijk en omstreken, die we willen inspireren en vermaken met een evenwichtig, toegankelijk en divers programma. Van professionele tot amateur voorstellingen en op locaties binnen en buiten. Dankzij de uiteenlopende genres en vormen van voorstellingen, professionele horeca en zalenverhuur weet Rijswijkse Schouwburg zowel het particuliere als het zakelijke publiek het hele jaar rond aan te trekken, te verrijken en te verbinden. 

Ons team van bijna 20 vaste krachten en 20 oproepkrachten faciliteert dagelijks professionele- en amateurvoorstellingen. Daarnaast verhuren we ruimtes en verzorgen we onze bezoekers met gastvrijheid hoog in het vaandel.  

Team
Ontmoet het team

Wil jij hier ook onderdeel van zijn? Bekijk hier onze vacatures.

Raad van Toezicht 
William Begthel: Voorzitter 
Frédéric Tonnon: Lid 
Monique Kooij: Lid 

ANBI-status 
Aan Rijswijkse Schouwburg en de Vrienden van Rijswijkse Schouwburg is de ANBI-status toegekend met - en dat is erg belangrijk - de toevoeging cultuur. Voor donateurs van culturele ANBI's geldt namelijk een extra belastingaftrek. Hierdoor worden giften aan culturele ANBI's gestimuleerd. Kijk op onze Vrienden pagina voor meer informatie over het doneren van giften aan Rijswijkse Schouwburg.

Wettelijk verplichte ANBI publicaties 
2022-2023
2021-2022
2020-2021

Met het volgende overzicht voldoen ook de Vrienden van Rijswijkse Schouwburg aan de wettelijk verplichte ANBI publicaties:
ANBI Publicatie Vrienden van de Rijswijkse Schouwburg

Jaarverslag
Voor het meest recente jaarverslag klik hier. 
Jaarverslag 2021-2022
Jaarverslag 2020-2021

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!