HOSPITALITY
Het RSWK Hospitality-team heeft gastvrijheid hoog in haar vaandel staan. Met veel plezier staan onze medewerkers voor je klaar om jouw bezoek van top tot teen te verzorgen.

 

FOYER
Bij de bar in de foyer ben je voor de voorstelling welkom voor een kop koffie of thee. En na afloop voor een goed glas wijn of bier. Voor de lekkere trek bestel je er natuurlijk een bittergarnituur bij.

Bean & Co.
Een heerlijke en smaakvolle café crème melange, samengesteld uit de allerbeste Arabica koffie soorten! Bestel ‘m snel.

Maak kennis met Ginette!
Ginette is een organisch gebrouwen bier en is ontstaan uit een mooie vriendschap en een passie voor het milieu en ecologisch ondernemen. Een heerlijk pilsener van de tap, maar ook diverse speciaal bieren op fles. Vraag er snel naar!

Nazit
Nog even na genieten van de voorstelling? Kies een leuk plekje in onze foyer klets verder onder het genot van een drankje en een hapje.

 

RIJ23
Theatercafé RIJ23 is de perfecte plek om een theaterbezoek in te luiden of af te sluiten. Je kunt er heerlijk borrelen en dineren.

Verwenwijnen & Speciaal bieren
Maak kennis met onze heerlijke verwenwijnen en wisselende aanbod aan speciaal bieren! Onze medewerkers vertellen je er graag meer over!

Nazit
Kletsen en relaxen na afloop? Dat kan in RIJ23!

Kom na afloop van de voorstelling gezellig naar beneden en laat je verrassen door het uitgebreide drankenassortiment en het gevarieerde bittergarnituur aanbod.

Wat te vieren?
RIJ23 is uitstekend geschikt voor borrels, bijeenkomsten, partijen, presentaties, vergaderingen en nog veel meer! Informeer naar de mogelijkheden via events@rijswijkseschouwburg.nl

 

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?