Foyer

Onze foyer is de ontmoetingsplek voor onze bezoekers. Een plek waar je alvast je vrienden kan ontmoeten voorafgaand aan de voorstelling of gewoon lekker kan genieten van heerlijk kopje koffie of thee.  

Indien er een pauze is, staat er een drankje voor je klaar in onze foyer. Het pauzedrankje is inbegrepen in de kaartprijs. Is er geen pauze? Dan zorgen we dat het drankje na de voorstelling voor je klaar staat.  

In de pauze of na de voorstelling (als er geen pauze is) is het mogelijk om een borrelarrangement te boeken. Een gereserveerd tafeltje voor jou en jouw gezelschap met pauzedrankje en een heerlijke borrelplank. 

Natuurlijk kan je na de voorstelling gezellig nakletsen in onze foyer onder het genot van een drankje en voor de lekkere trek bestel je hier natuurlijk een bittergarnituur bij.  

De foyer is ook met regelmaat het toneel voor aanvullende programmering voor of na een voorstelling en zorgt ons hospitality team ervoor dat de avond tot in de puntjes wordt verzorgd. 

Iets te vieren? 
De foyer is een grote, open ruimte en uitstekend geschikt voor borrels, bijeenkomsten, partijen, presentaties, vergaderingen en nog veel meer. De foyer is ook te huur in combinatie met 1 van onze zalen. 

Contact
Voor meer informatie en het huren van de foyer kan je contact opnemen met:
Casper van den Broek | events@rijswijkseschouwburg.nl | 070-3360304

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!