Spelregels

Aanvang- en eindtijden
Kijk op je entreebewijs voor de aanvangstijd van de voorstelling. Dit verschilt per voorstelling, evenals de eindtijd en een eventuele pauze. De eindtijd, mits ons bekend, staat op de website vermeld bij de betreffende voorstelling. Dit is een verwachte eindtijd, onder voorbehoud van eventuele uitloop. De werkelijke eindtijd is afhankelijk van diverse factoren (applaus, toegiften etc.) en kan dus afwijken van hetgeen op deze website wordt vermeld.

Toegangskaart kwijt
In de meeste gevallen kan de Rijswijkse Schouwburg kopiekaarten verstrekken. Wel zijn hier kosten aan bevonden.

Verhindering
Als je onverhoopt verhinderd bent, heb je geen recht op restitutie van het geldbedrag van de theaterkaarten.

Wijzigingen
Alle programma- en prijsgegevens zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Soms blijkt pas na de kaartuitgifte dat het voor de kwaliteit van een voorstelling beter is het stoelenplan te wijzigen. Hierdoor kan het voorkomen dat er een andere stoel wordt toegewezen dan er op jouw theaterkaarten staat vermeld. 

Kaarten gekocht via derden
Als een voorstelling onverhoopt wordt afgelast, krijg je voor kaarten die bij derden zijn gekocht, het geldbedrag van de betreffende partij terug. Wij zijn geen aanspreekpunt voor kaarten gekocht bij andere partijen.

Kortingsacties
Kortingsacties gelden niet met terugwerkende kracht. Op kaarten die al eerder gekocht zijn, wordt achteraf geen (gedeeltelijke) restitutie verleend.

Overige acties
Bent je prijswinnaar van een voorstellingskaart? Dan zien wij je graag bij de desbetreffende voorstelling. De kaarten zijn niet inwisselbaar voor geld en/of andere voorstellingen. Mocht de voorstelling onverhoopt niet doorgaan vervalt de geldigheid van de kaarten. 

Bent je prijswinnaar van een voucher en/of arrangement bij één van onze (online) acties? Deze kan je gebruiken gedurende een jaar nadat je deze hebt verkregen. Deze zijn niet inwisselbaar voor geld en of andere voorstellingen en/of arrangementen. 


Tijdens de voorstelling
• Het is tijdens de voorstelling niet toegestaan te eten of te drinken.
• Het maken van foto’s, film- of geluidsopnames is tijdens de voorstelling niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van het theater en de betrokken producent.
• Mobiele telefoons moeten tijdens de voorstelling uit staan.

Laatkomers 
Om te voorkomen dat het reeds aanwezige publiek en de uitvoerenden hinder ondervinden van laatkomers is er na aanvang van de voorstelling geen toegang meer mogelijk. Laatkomers kunnen in de pauze - mits er met een pauze gespeeld wordt - hun plaatsen in de zaal innemen.

Mobiele telefoons
We verzoeken je dringend voor aanvang van de voorstelling je mobiele telefoon uit te schakelen.

Beeld- of geluidsopnamen
Het is verboden foto-, video- of geluidsopnamen te maken tijdens voorstellingen.

Bezoekersvoorwaarden
Voor zover daarvan niet nadrukkelijk wordt afgeweken, zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. 

Jouw vraag niet beantwoord?
Bekijk dan onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?