Kaartverkoop

Openingstijden theaterkassa
De theaterkassa is geopend van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Telefonisch reserveren kan via het telefoonnummer 070-3360336. De kassa is ook geopend vanaf een uur voor aanvang van iedere voorstelling. 

Let op: vanaf september 2019 is de kassa geopend:
dinsdag t/m vrijdag 13.00 tot 16.00 uur. En een uur voor aanvang van iedere voorstelling.

Internet
Alle nog beschikbare kaarten zijn ook te koop via deze website. Het overzicht vind je onder de knop ‘programma’. 

Kinderkaarten
Indien er voor een jeugd- en familievoorstellingen een kindertarief geldt, geldt dit voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Zelf uw theaterkaarten printen: snel, gemakkelijk en goedkoop!
Het online kopen van kaarten is nu nog gemakkelijker geworden. Bij een online bestelling op deze site print je gemakkelijk zelf je theaterkaarten uit. Deze E-tickets vervangen dan de reguliere theaterkaarten en gelden als entreebewijs voor de geboekte voorstellingen. Vergeet deze dus niet te printen en mee te nemen naar de voorstelling! Nog makkelijker: laat je kaarten aan de deur scannen vanaf je smartphone. Wil je toch de kaarten toelaten sturen dan komen hier verzendkosten bij.

Boekingskosten
- Standaard bespreekkosten voor boekingen telefonisch en aan de kassa: € 3,00 per bestelling

-      Verzendkosten tickets per post: € 3,00

-      Extra administratiekosten voor in behandeling nemen abonnementenbestelformulier: € 3,-

De reserveringskosten dekken onder meer de systeemkosten en de kosten voor het afhandelen van uw bestelling. Ook dragen de reserveringskosten bij aan het actueel houden van ons kaartverkoopsysteem en de online functionaliteiten hiervan.   

Gereserveerde kaarten afhalen 
Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk veertien dagen na reservering te worden afgehaald. Niet afgehaalde kaarten gaan opnieuw in de verkoop. Kort tevoren gemaakte reserveringen vervallen een half uur voor de voorstelling.

Kaarten terugbrengen
Tot uiterlijk drie dagen voor de voorstelling kan je kaarten terugbrengen. Je ontvangt dan een tegoedbon die als betaalmiddel kan dienen bij een volgende voorstelling. Voor deze service berekenen we € 5,00 administratiekosten. Je kunt kaarten ook omruilen voor kaarten voor een andere voorstelling. Er worden dan geen administratiekosten in rekening gebracht.

Volg de Rijswijkse Schouwburg op

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?