Kaartverkoop

Theaterkassa
Vrijdag 5 juli t/m vrijdag 30 augustus 2024
Zomersluiting


Telefonische kaartverkoop via NTK 
070-2501160 
Het NTK is van 10.00 uur - 20.00 uur (ma-zo) telefonisch bereikbaar.

Heb je een andere vraag of opmerking, dan kan je ons ook per mail bereiken: info@rijswijkseschouwburg.nl.  


Gebruik jouw e-ticket handig vanaf jouw smartphone 
Bij de aankoop van een kaart via de website, ontvang je een e-ticket voor de voorstelling. Deze kan je handig vanaf jouw smartphone aan de deur laten scannen. Heb je geen smartphone? Print de e-tickets dan uit en neem deze mee. Wil je toch de kaarten toelaten sturen dan komen hier verzendkosten bij. 


Kaartverkoop voorwaarden 
Bij het reserveren van je kaarten hanteren we administratiekosten per bestelling 
-      € 2,75 op de website 
-      € 3,75 aan de balie en/of telefonisch via NTK 
 
Vrienden betalen geen administratiekosten bij reserveren van kaarten.
Word ook vriend! 


Ruilen 
Kaarten omruilen kan tot 48 uur voor de voorstelling. Hier brengen we € 3,50 administratiekosten voor in rekening en de eventuele meerprijs van de nieuwe kaarten. 


Geld terug bij annuleren 
Kaarten annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van de voorstelling, je krijgt het aankoopbedrag van de kaarten terug. Hier brengen we € 3,50 per kaart administratiekosten voor in rekening. Wanneer je (deels) met cadeaukaarten hebt betaald komt hier € 2,50 administratiekosten bij.

Eerder in rekening gebrachte administratiekosten en/of donaties worden niet vergoed. 
Om te annuleren; stuur een mail of bel met het NTK om te annuleren.
 
Binnen 48 uur voor de voorstelling kan je iemand anders blij maken met je kaarten. 


Betalen in het theater 
We zijn een PIN only theater. Om je snel en veilig van dienst te kunnen zijn, kun je aan de kassa, in de foyers en in het theatercafé alleen met een pinpas of creditcard betalen. Contant geld wordt niet meer als betaalmiddel geaccepteerd. Ook kun je betalen met de Podiumcadeaukaart, VVV cadeaukaart en Kunst Cultuur Cadeaukaart. 


Kortingspassen 
Een aantal aanbieders van kortingspassen geven soms korting op diverse voorstellingen binnen ons aanbod, m.u.v. ons filmaanbod. Op welke voorstellingen een korting wordt aangeboden, is te zien op de website van de aanbieder zelf. Kijk voor een actueel aanbod op denhaag.com, cjp.nl of ooievaarspas.nl.  


Ooievaarspas
Het is niet mogelijk om online voorstellingen te reserveren met de Ooievaarspas korting. 

Je kan op twee manieren reserveren met een Ooievaarspas: 

- Kom naar onze theaterkassa. Op vrijdagen geopend van 16:00 uur tot 19:00 uur. Het is noodzakelijk om je Ooievaarspas mee te nemen zodat deze gescand kan worden voor de speciale Ooievaarspas korting. De Ooievaarspas korting is geldig voor geselecteerde voorstellingen, dus niet op alle voorstellingen.

- Telefonisch via het bespreekbureau van de NTK. Telefoonnummer: 070-250 11 60, bereikbaar op maandag t/m zondag van 10.00 uur - 20.00 uur.  Geef bij het reserveren aan dat je houder bent van een Ooievaarspas. De kaarten worden dan gereserveerd en kunnen vervolgens afgerekend worden aan de theaterkassa op vrijdagen van 16:00 uur tot 19:00 uur.  Ook dan is het noodzakelijk om de Ooievaarspas mee te nemen zodat deze gescand kan worden voor de speciale Ooievaarspas korting. 

In verband met de voorwaarden van de Ooievaarspas is het niet mogelijk om meerdere voorstellingen in één keer af te rekenen. Wij verlenen geen restitutie op reeds betaalde kaarten. 


Weet waar je koopt 
Koop bij voorkeur je kaarten rechtstreeks bij het theater (telefonisch, online); dit is verreweg de voordeligste manier omdat er geen spraken is van een tussenpersoon. Slechts een beperkt aantal gerenommeerde partijen treedt namens de Nederlandse podia op als gemachtigd verkoper. Dit zijn de NTK (Nationale Theater Kassa) en Eventim De lijst waar vooral niet te kopen is vele malen langer. Kijk op www.weetwaarjekoopt.nl voor meer informatie. 

Op al onze aankopen en bezoeken aan de Rijswijkse Schouwburg zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. 

Met de aankoop van jouw kaart geef je tevens toestemming voor het gebruik van film- en fotomateriaal opgenomen tijdens de voorstelling. Hierbij kun je mogelijk herkenbaar in beeld worden gebracht. Het is in de meeste gevallen niet mogelijk om jouw toestemming voor de publicatie te vragen. Als je bezwaar hebt herkenbaar in beeld te worden gebracht, kun je dat voorafgaand aan de voorstelling of aan de fotograaf aangeven. Wij proberen dan zoveel mogelijk rekening te houden met jouw privacy. 


Podium Cadeaukaart bestellen: Geef UIT cadeau!
De Rijswijkse Schouwburg Podium Cadeaukaart is het ideale geschenk voor iedereen die dol is op muziek, dans en theater. Met deze kaart kan de ontvanger namelijk kaartjes kopen voor allerlei soorten voorstellingen en concerten in de Rijswijkse Schouwburg, maar ook door heel het land. Er zijn maar liefst 300+ podia aangesloten bij de Podium Cadeaukaart. Er zit dus altijd wel een leuk evenement bij!
Koop 'm aan de balie of bestel 'm online.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!