Kaartverkoop

Theaterkrant 23-24 af te halen vanaf 31 mei 2023 bij de entree

Start verkoop Vrienden: 2 juni 2023 - 10.00 uur

Start verkoop iedereen: 5 juni 2023 - 10.00 uur

Kassa openingstijden 
Wij zijn elke vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur open voor kaartverkoop en overige vragen.  

Telefonische kaartverkoop via NTK 
070-2501160 

10.00 uur - 20.00 uur (ma-zo) 

Heb je een andere vraag of opmerking, dan kan je ons ook per mail bereiken: info@rijswijkseschouwburg.nl.  

Gebruik jouw e-ticket handig vanaf jouw smartphone 
Bij de aankoop van een kaart via de website, ontvang je een e-ticket voor de voorstelling. Deze kan je handig vanaf jouw smartphone aan de deur laten scannen. Heb je geen smartphone? Print de e-tickets dan uit en neem deze mee. Wil je toch de kaarten toelaten sturen dan komen hier verzendkosten bij. 

 
Kaartverkoop voorwaarden vanaf 1 juni 2023 
Bij het reserveren van je kaarten hanteren we administratiekosten per bestelling 
-      € 2,50 op de website 
-      € 3,50 aan de balie en/of telefonisch via NTK 
 
Vrienden betalen geen administratiekosten bij reserveren van kaarten. Word ook vriend! 

Ruilen 
Kaarten omruilen kan tot 2 dagen van de voorstelling. Hier brengen we € 3,50 administratiekosten voor in rekening (ongeacht aantal kaarten dat wordt geruild) en de eventuele meerprijs van de nieuwe kaarten. 
 
Geld terug bij annuleren 
Kaarten annuleren kan tot 2 dagen van de voorstelling, je krijgt het aankoopbedrag van de kaarten terug. Hier brengen we € 3,50 (per kaart) administratiekosten voor in rekening. Eerder in rekening gebrachte administratiekosten worden niet vergoed. 
 
Vanaf 2 dagen tot de voorstelling kan je iemand anders blij maken met je kaarten. 

 
Betalen in het theater 
We zijn een PIN only theater. Om je snel en veilig van dienst te kunnen zijn, kun je aan de kassa, in de foyers en in het theatercafé alleen met een pinpas of creditcard betalen. Contant geld wordt niet meer als betaalmiddel geaccepteerd. Ook kun je betalen met de Podiumcadeaukaart, VVV cadeaukaart en Kunst Cultuur Cadeaukaart. 

Kortingspassen 
Een aantal aanbieders van kortingspassen geven soms korting op diverse voorstellingen binnen ons aanbod, m.u.v. ons filmaanbod. Op welke voorstellingen een korting wordt aangeboden, is te zien op de website van de aanbieder zelf. Kijk voor een actueel aanbod op denhaag.com, cjp.nl of ooievaarspas.nl.  

Weet waar je koopt 
Koop bij voorkeur je kaarten rechtstreeks bij het theater (telefonisch, online); dit is verreweg de voordeligste manier omdat er geen spraken is van een tussenpersoon. Slechts een beperkt aantal gerenommeerde partijen treedt namens de Nederlandse podia op als gemachtigd verkoper. Dit zijn de NTK (Nationale Theater Kassa), Eventim en het Land van ANWB. De lijst waar vooral niet te kopen is vele malen langer. Kijk op www.weetwaarjekoopt.nl voor meer informatie. 

Op al onze aankopen en bezoeken aan de Rijswijkse Schouwburg zijn de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing. 

Met de aankoop van jouw kaart geef je tevens toestemming voor het gebruik van film- en fotomateriaal opgenomen tijdens de voorstelling. Hierbij kun je mogelijk herkenbaar in beeld worden gebracht. Het is in de meeste gevallen niet mogelijk om jouw toestemming voor de publicatie te vragen. Als je bezwaar hebt herkenbaar in beeld te worden gebracht, kun je dat voorafgaand aan de voorstelling of aan de fotograaf aangeven. Wij proberen dan zoveel mogelijk rekening te houden met jouw privacy. 

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!