Kaartverkoop

Komt u langs bij de kassa? 
Wij zijn elke vrijdag van 16.00 uur tot 19.00 uur open voor kaartverkoop en overige vragen. 

Telefonische kaartverkoop via NTK
070-2501160
10.00 uur - 20.00 uur (ma-zo)

Website
Alle nog beschikbare kaarten zijn ook te koop via deze website. Het overzicht vind je onder de knop ‘programma’. 

Kinderkaarten
Indien er voor een jeugd- en familievoorstellingen een kindertarief geldt, geldt dit voor kinderen tot en met twaalf jaar.

Zelf jouw theaterkaarten printen: snel, gemakkelijk en goedkoop!
Het online kopen van kaarten is nu nog gemakkelijker geworden. Bij een online bestelling op deze site print je gemakkelijk zelf je theaterkaarten uit. Deze E-tickets vervangen dan de reguliere theaterkaarten en gelden als entreebewijs voor de geboekte voorstellingen. Vergeet deze dus niet te printen en mee te nemen naar de voorstelling! Nog makkelijker: laat je kaarten aan de deur scannen vanaf je smartphone. Wil je toch de kaarten toelaten sturen dan komen hier verzendkosten bij.

Boekingskosten
-      Standaard bespreekkosten voor boekingen telefonisch en aan de kassa: € 3,00 per bestelling
-      Verzendkosten tickets per post: € 5,00

De reserveringskosten dekken onder meer de systeemkosten en de kosten voor het afhandelen van jouw bestelling. Ook dragen de reserveringskosten bij aan het actueel houden van ons kaartverkoopsysteem en de online functionaliteiten hiervan.   

Kaarten terugbrengen
Tot uiterlijk drie dagen voor de voorstelling kan je kaarten terugbrengen. Je ontvangt dan een tegoedbon die als betaalmiddel kan dienen bij een volgende voorstelling. Voor deze service berekenen we € 5,00 administratiekosten. Je kunt kaarten ook omruilen voor kaarten voor een andere voorstelling. Er worden dan geen administratiekosten in rekening gebracht.

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?