Theatervriendjes

Kom jij samen met Raaf & Sunny het theater ontdekken? Ga mee op avontuur!  

Raaf & Sunny zijn vrolijke theatervriendjes die dol zijn op nieuwe ervaringen. Elke dag gaan ze op pad om meer te leren of nieuwe vriendjes te maken. En dat doen ze het liefste in het theater. Want in het theater is altijd wel iets nieuws te beleven!   

Ben jij ook nieuwsgierig en ga jij mee op avontuur in het theater? Word dan ook een theatervriendje van de Rijswijkse Schouwburg en ontvang gelijk een fantastisch doe-boek met leuke spelletjes en verhalen. Daarnaast ontvang jij en jouw familie nog vele extra's:  

  • Neem altijd een vriendje/vriendinnetje/broertje/zusje gratis mee naar het theater*

  • Doe mee aan speciale evenementen in de vakanties en de woensdag kidsmiddagen.   

  • Jouw ouders of volwassene(n) die met je meegaan ontvangen een gratis kopje koffie of thee tijdens de speciale kinderevenementen.  

  • En, ontvang een echte theater kijkdoos bouwpakket bij de start van het nieuwe seizoen. Gedurende het seizoen laten we weten wanneer er een nieuw vriendje klaarstaat om toe te voegen aan jouw theater kijkdoos. Zo creëer jij je eigen theater en speel de hoofdrol in jouw eigen voorstelling.  

Het theatervriendjes lidmaatschap kost slechts 25 euro per kind per seizoen. Hiermee steun je de ontwikkeling van cultuur onder kinderen, waar de Rijswijkse Schouwburg zich elk jaar voor in zet.   

Dus papa, mama, oma of opa, wil je cultuur meegeven voor later? Kom dan samen met de kids naar het theater! En ontdek wat het theater allemaal te bieden heeft voor kinderen t/m 12 jaar.  

bij minimaal 1 betalende volwassene en 1 kind t/m 12 jaar. 

 

Meld je nu gelijk aan via de button: 

WORD THEATERVRIENDJE

 Ben je al Theatervriendje? Geniet dan van jouw voordelen en log hieronder in.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!