Business vrienden

Word Business Vriend van Rijswijkse Schouwburg en steun cultuur in jouw regio.  
Jaarlijks ontvangt Rijswijkse Schouwburg ruim 60.000 bezoekers in alle leeftijden en achtergronden, want ons theater is voor iedereen. Ook onze zakelijke vrienden verwelkomen we graag in onze schouwburg. Rijswijkse Schouwburg biedt naast een gezellig avondje uit met personeel of relaties, ook de mogelijkheid om vergaderingen, evenementen en bedrijfsfeesten te organiseren.  

Vind jouw organisatie het belangrijk dat de cultuur in de regio zich verder mag ontwikkelen en draagt de organisatie cultuur een warm hart toe? Word dan Business Vriend van Rijswijkse Schouwburg en steun daarmee cultuur in jouw regio. Door Business Vriend van Rijswijkse Schouwburg te worden, ontvang je tevens vele voordelen, zoals korting op zaalhuur en gratis voorstellingen voor jou of jouw personeel. En met jouw bijdrage, kunnen wij projecten realiseren die anders niet gefinancierd kunnen worden.  

Kies een pakket dat bij jou past en geniet een heel seizoen van al deze voordelen als onze Business Vriend. Vanaf slechts €1.375,- per jaar ben jij al Business Vriend en kan je direct gebruik maken van de vele voordelen.

Doneren met belastingvoordeel 
Rijswijkse Schouwburg is voorzien van een ANBI-status. Als jij als Business Vriend aan Rijswijkse Schouwburg doneert, dan mag je zowel periodieke als eenmalige giften aftrekken in de aangifte inkomstenbelasting. En Rijswijkse Schouwburg heeft ook nog eens een culturele ANBI-status, dit brengt extra voordelen met zich mee.  

Hoeveel voordeel dit voor jou betekent kan je eenvoudig uitrekenen m.b.v. de handige rekentool. Dit is namelijk afhankelijk van een aantal voorwaarden.

Bereken jouw voordeel

Aanmelden 
Aanmelden kan bij Casper van den Broek via events@rijswijkseschouwburg.nl of bel 070-3360304. Casper vertelt je graag meer over de mogelijkheden. 

Wil jij op een andere manier verbonden zijn aan Rijswijkse Schouwburg of wil je meer informatie voor de verhuurmogelijkheden? Neem contact op met Casper van den Broek via events@rijswijkseschouwburg.nl 

Aanbod

*Je kan elk moment van het jaar Business Vriend worden van Rijswijkse Schouwburg. Jouw lidmaatschap loopt gedurende 12 maanden en wordt automatisch per jaar verlengd. Het lidmaatschap is per 12 maanden en minimaal 1 maand van tevoren, opzegbaar.

 

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!