Onbeperkt Kleine Zaal

Onbeperkt naar verrassende voorstellingen voor een voordelige prijs! 
De Rijswijkse Schouwburg biedt nieuw en bijzonder talent de mogelijkheid om in de spotlights te staan. De Kleine Zaal is bij uitstek het ideale toneel om deze performers de kans te geven om ervaring op te doen aan een intiemer publiek. Ben jij benieuwd naar verrassende voorstellingen en onvergetelijke cabaret van aanstormend talent? Dan is het Kleine Zaal abonnement echt iets voor jou! 

Wat houdt het in? 
Met het Kleine Zaal abonnement kan je voor 1 theaterseizoen onbeperkt genieten van Kleine Zaal voorstellingen voor een eenmalige prijs van € 99,-. Je reserveert jouw kaart zoals je gewend bent via de site en met de speciale inlog reserveer je jouw kaart zonder bij te betalen. Wil je meer kaarten reserveren? Dan kan je kaarten tegen het reguliere tarief bijkopen.   

Ja, ik koop het Onbeperkt Kleine Zaal abonnement 


Nieuwsgierig naar het Kleine Zaal programma en de deelnemende voorstellingen? Bekijk het aanbod snel hier.


Voorwaarden

  • Kleine Zaal abonnement is persoonlijk, niet overdraagbaar en geldig voor 1 persoon.  

  • Extra kaarten kunnen bijgekocht worden tegen het reguliere tarief en de daarbij geldende servicekosten. 

  • Onbeperkt aantal voorstellingen in de Kleine Zaal, op basis van beschikbaarheid. Max 100 kaarten beschikbaar per voorstelling.

  • Kleine Zaal abonnement geeft geen garantie op een plaats voor iedere voorstelling. Pas als je een kaart hebt gereserveerd, ben je verzekerd van jouw plek.  

  • Het Kleine Zaal abonnement kost slechts €99,- en is geldig voor voorstellingen in seizoen  23-24. 

  • Gereserveerde kaarten zijn niet in te wisselen tegen contanten of overdraagbaar. Ben je verhinderd? Annuleer jouw kaart via Mijn Omgeving.  

  • Het is niet mogelijk om gedurende het seizoen het abonnement te annuleren. 

  • m.u.v. voorstellingen waar dit niet mag van de producent


Heb je al een Onbeperkt Kleine Zaal abonnement? Log dan hieronder in om kaarten te bestellen. Wanneer je bent ingelogd, kun je op de pagina van de gewenste Kleine Zaal voorstelling je kaart(en) boeken.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!