Stad als podium

''De stad als podium verlaagt drempels! Opdat de podiumkunsten voor iedereen bereikbaar zijn en blijven'' - Marc Schultheis, directeur.

De Rijswijkse Schouwburg vindt het belangrijk om midden in de samenleving te staan, te verbinden en te inspireren. Daarom werken we graag samen met de middelbare scholen, andere culturele instellingen en lokale ondernemers.

Natuurlijk past theater niet alleen in de Schouwburg. Bij het programmeren van voorstellingen kijken wij steeds vaker naar de juiste plek voor een voorstelling. Theater komt ook naar je toe. Dat maakt het voor veel mensen makkelijker om te genieten. We zoeken naar mooie plekjes in de stad voor bijzondere voorstellingen en met de theaterzaal in woonzorgcentrum Steenvoorde hebben we twee jaar geleden een pareltje gevonden.

Vanaf seizoen 2018-2019 hebben we meer bijzondere locaties voor je gevonden: Museum Rijswijk en het Rijswijks Lyceum. Daarnaast zul je ons steeds vaker tegenkomen in de Bogaard en Oud Rijswijk. Beiden fantastische locaties voor onze Culturele Zaterdagen.

Volg de Rijswijkse Schouwburg op

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?