Familie | Jeugd 

De NEEhoorn (7+)

De brutaalste musical van het jaar!

Stap binnen in het kleurrijke Heerlijke Hartenwoud, het thuis van de eigenwijze NEEhoorn. Deze brutale en stoere familiemusical is gebaseerd op het populaire kinderboek De NEEhoorn, bewerkt door cabaretier Peter Heerschop, geregisseerd door Naomi van der Linden en met muziek van hiphopcollectief DIEHELEDING.  

Iedereen voelt zich weleens niet op zijn plek, maar als je je zelfs in het paradijs niet thuis voelt, waar moet je dan nog naartoe? Laat je meevoeren in het betoverende universum van de NEEhoorn en zijn vrienden. De WATbeer die soms niet hoort en soms niet luistert, de brutale KUS-m’n-KONT-hond en de WELLES-prinses die altijd gelijk wil hebben. Samen gaan ze op zoek naar het mysterieuze NERGENS.  

De NEEhoorn is een brutale musical voor kinderen die durven te dromen, maar ook een feest der herkenning voor (groot)ouders met een kleine eigenwijze NEEhoorn thuis. Bovendien valt er voor een grote broer en/of zus ook veel te lachen. De muziek, speciaal gecreëerd door het dynamische hiphopcollectief DIEHELEDING, maakt het een energieke voorstelling voor het hele gezin. Met liedjes die extreem goed in je hoofd blijven hangen. 

Laat je verrassen door de ondeugende humor van De NEEhoorn en Peter Heerschop in dit filosofische avontuur over chagrijn, vriendschap en erbij horen.  


Credits 
Naar het gelijknamige boek van Marc-Uwe Kling en Astrid Henn, vertaald door Jaap Robben

Producent: Bos Theaterproducties / Inge Bos 
Regie: Naomi van der Linden 
Regie assistent: Lichelle van der Zijl 
Script: Peter Heerschop 
Met: Iris Bakker, Daniëlle Deddens, Max Laros en Lucas Schilperoort 
Muziek: DIEHELEDING 
Decor en kostuumontwerp: Anouk van Schie 
Lichtontwerp: Jordy Veenstra 
Technisch producent: Jeroen Frijters - Events Light 

Pannenkoekenfeest
Maak je bezoek compleet met onbeperkt pannenkoeken eten en versieren. Prijs per persoon.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!