Special 

Een Nacht in de Efteling

Met Patrick Martens

In deze hilarische voorstelling komen de wonderlijke wereld van de Efteling en de traditie van de komedies van Jon van Eerd samen tot een explosieve, unieke en onvergetelijke voorstelling.  

Met deze voorstelling neem je plaats in een achtbaan van te gekke situaties en dolkomische Harrie Vermeulen-achtige ontwikkelingen. Dit is een niet te missen, unieke samensmelting van de betovering en verwondering uit de Efteling tot een hysterisch grappige achtbaan van idiote misverstanden, spannende achtervolgingen en kolderieke belevenissen zoals je die van Jon van Eerd gewend bent.  

Wat gebeurt er als de zusjes Julia en Sophie op zoek gaan naar de waarheid tussen fantasie en werkelijkheid? Tijdens een nachtelijk avontuur belanden zij achter de poorten van de Efteling waar iets vreemds aan de hand is. Het lijkt wel alsof alles op zijn kop staat en dat niets meer klopt. De Fakir kan niet meer op zijn tapijt vliegen omdat hij hoogtevrees heeft. De klokken van Frau Schmeperling lopen niet meer, omdat de muizen denken dat ze een olifant zijn. Roodkapje is op zoek naar haar ware identiteit. En in de ‘Danse Macabre’ zijn de geesten hun ritmegevoel kwijt. En wat als deze Eftelingbewoners zich in de talkshow van Eva Drienek moeten komen verantwoorden?  

Er volgt een doldwaas en aanstekelijk komisch avontuur waarbij u meegenomen wordt in een opeenstapeling van misverstanden, briljante decorvondsten en uitdagende luchtkastelen. Dit is de op hol geslagen wereld van de Efteling, zoals u de Efteling nog nooit hebt beleefd. De Efteling staat garant voor een wereld vol wonderen. De tekst en regie van Jon van Eerd staat garant voor een avond vol plezier en dagen napret.  

Leuker dan TikTok, actueler dan Instagram en oprecht genieten! Eindelijk écht een voorstelling voor alle, alle leeftijden (met een lengte van minimaal 1,20 meter). En dat in ons theater! 

Met onder andere Patrick Martens, Zjon Smaal, Suzanna Pleiter, Cathalijne de Sonnaville en Bente Stoelwinder.  


Creatives 
Script en Regie: Jon van Eerd | Decor: Joris van Veldhoven | Kostuums: Carla de Kroon | Licht: Uri Rapaport | Muziek: Rene Mekelbach

TheaterTafel
Maak je bezoek compleet met de TheaterTafel.
Borrel Arrangement
Maak je bezoek compleet met een Borrel Arrangement.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!