Familie | Jeugd 

De Waanzinnige Boomhut (5+)

van 13 verdiepingen

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo makkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd en ze zijn er bijna helemaal klaar voor! Maar eerst nog even 100 marshmallows eten en de papegaai kietelen. 

De Waanzinnige Boomhut is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Dit seizoen zet Meneer Monster samen met het Australische CDP Theatre Producers zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een nét zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. 

Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater gecombineerd met visuele comedy voor de hele familie dat bulkt van de energie en spelplezier. Met De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen wonnen ze in 2018 de Zapp Theaterprijs en een Zilveren Krekel. 

‘Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit’  - Theaterkrant ****  


Credits  

Spel: Christiaan Bloem, Olaf van de Ven, Chris Koopman 
Regie: Liesel Badorrek Tekst: Richard Tulloch, Edward van de Vendel  
Origineel Decor en Kostuums: Mark Thompson  
Decor en Kostuums: Jan Willem van der Schoot, Jantien Roozenburg  
Geluidsontwerp: Chris Koopman  
Lichtontwerp: Bart van den Heuvel  
Techniek: Marco Koppers en Max Auer  
Original Producers: CDP Theatre Producers, Australia  

Pannenkoekenfeest
Maak je bezoek compleet met onbeperkt pannenkoeken eten en versieren. Prijs per persoon.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!