Familie | Jeugd 

Peuterochtend

Potje! (2+)

Op een dag staat er midden in het oerwoud zomaar een potje. En naast het potje ligt een briefje. 

“Op dit potje passen alleen de allerliefste billetjes”, staat erop geschreven. Alle dieren proberen het potje uit, maar de billen van de olifant zijn te groot, de slang heeft helemaal geen billen en de aap weet niet eens wat hij met een potje moet doen. Terwijl de dieren kibbelen, komt er opeens een jongetje tevoorschijn en dan beseffen ze voor wie het potje is bedoeld. 

Potje!, een klassieker op het gebied van zindelijkheidstraining, verscheen voor het eerst in 1997 en was het eerste prentenboek van Mylo Freeman. 

Jeritza Toney vertelt verhalen, zingt en speelt muziek, in nauw samenspel met het publiek. Zij zal op muzikale wijze deze bestseller vertalen naar een vrolijke en speelse muziektheatervoorstelling voor de allerkleinsten. 


Credits

Spel: Jeritza Toney 

Regie en concept: Mariska Simon 

Vormgeving: Gunilla Andersson 

Muziek: Jeritza Toney, Mariska Simon, Panthero Toney 

Choreografie: Velorisa Yorks 

Illustraties: Mylo Freeman 


Klein Amsterdam Producties ontwikkelt en produceert jeugdtheater. We bedenken concepten en koppelen daar de juiste artiesten en creatievelingen aan. Met artistieke teams maken we vervolgens mooie, vrolijke en toegankelijke producties. Zo’n productie kan zowel klein- als grootschalig zijn en geschikt voor peuters, kleuters en jongste jeugd. 

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!