Cabaret 

Stand-up Comedy

Een avond vol humor!

Stand-up comedy heeft een onmiskenbare plaats veroverd in theaters. De comedy-café's en theaterzalen zitten altijd boordevol, en ook op televisie kunnen we genieten van geweldige stand-up optredens. Maar geloof ons, er gaat niets boven de opwinding van live aanwezig zijn bij een show!

In Rijswijk garanderen wij jou bij elke show een onvergetelijke line-up van maar liefst vier verschillende topcomedians. Ze betreden één voor één het podium, aangekondigd door een meester in zijn vak, de MC. Elke avond biedt een unieke samenstelling van professionele comedians en een 'rookie'. Zo krijgen ook beginnende comedians de kans om ervaring op te doen.

Bij stand-up comedy draait het om lachen en interactie met het publiek. Dit zorgt voor een dynamiek die wezenlijk anders is dan bij cabaret. De grappen vliegen je om de oren en de sfeer is ongedwongen en energiek. Wie weet groeit een beginnende comedian wel uit tot een gevestigde cabaretier. Hoe geweldig zou het zijn als je later kunt zeggen: "Hé, die comedian heb ik nog zien optreden in de Rijswijkse schouwburg!" Dus kom langs en geniet van een avond vol lachsalvo's in onze knusse kleine zaal.


Programmering door Impresariaat Willem

TheaterTafel
Maak je bezoek compleet met de TheaterTafel.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!