Muziek 

Tiny Little Bigband

Las Vegas Legends

De Tiny Little Bigband, onder aanvoering van leadzanger Franklin Brown, brengt een spetterende hommage aan de gloriedagen van Las Vegas en haar legendes. Frank Sinatra, Tom Jones, Elvis Presley, Wayne Newton, Louis Prima, The Ratpack… Elk van deze Legends heeft zijn eigen verhaal.

Franklin Brown en zijn Tiny Little Bigband koppelen spannende, ontroerende, humoristische en vooral verrassende anekdotes aan de absolute evergreens uit de muzikale geschiedenis van Vegas. Van de eerste tot de laatste minuut wisselen verbazing en herkenning elkaar af. De meeste van deze Legends, de artiesten die in de grote casino’s optraden en de stad groot maakten, zijn er inmiddels niet meer maar hun muziek leeft voort.

De vocale power van Franklin Brown in combinatie met The Tiny Little Bigband, brengen deze muziek in zijn beste vorm terug waar het hoort: Live op het podium, voor een live publiek! Laat je meenemen naar het Las Vegas van de 50’s, 60’s en 70’s en ontdek de geheimen achter de Las Vegas Legends.


Credits
Vocals: Franklin Brown 
Piano/Keyboards: Pieter van Santen 
Bas: Bas Schneider 
Drums: Rene Winter 
Gitaar: Folker Tettero   

TheaterTafel
Maak je bezoek compleet met de TheaterTafel.
Borrel Arrangement
Maak je bezoek compleet met een Borrel Arrangement.
Koffie Arrangement
Start je bezoek met een heerlijk koffie arrangement.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!