TheaterCinema 

FILM | Trolls Band Together (6+)

De comeback van de Trolls

 

Film: Als Poppy en Branch dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken gaan ze op avontuur. 

Kinderdisco vanaf 13:30: Kom dansen bij de kinderdisco van Bella Ballon, laat speciale glittertattoos zetten en bekijk de film Trolls Band Together in onze Grote Zaal. Als je een leuke verkleedoutfit hebt, mag je die natuurlijk ook aantrekken. Perfect voor een kinderfeestje! Vanaf 13:30 uur ben je van harte welkom voor de kinderdisco en alle andere speciale kinderactiviteiten. Alle activiteiten zijn inbegrepen in de kaartprijs. Dus kom op tijd!


2023 | 6+ | Nederlands gesproken | 91 minuten 


Tarieven

Kind t/m 12 jaar            €10,-
Volwassene                  €0,- (max. 2 volwassenen gratis bij 1 betalend kind)
Extra volwassene         €10,-

Let op: boek ook de gratis kaart(en) voor de volwassene(n) die bij de entree van het kind zitten. Zo ben je verzekerd van een zitplek in de zaal.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!