Gepubliceerd op 30 maart 2023

Publieksprijs voor Maartje & Kine!

Maartje & Kine hebben afgelopen zaterdagavond tijdens de 10e editie van Rijswijks Pracht festival een verbluffende indruk gemaakt op het Rijswijkse publiek. 

Na afloop van de rondgang van 10 groepen langs vijf theatervoorstellingen konden de deelnemers aan Rijswijks Pracht hun persoonlijke top 3 samenstellen. Bij de organisatie kwamen in totaal 285 stemformulieren binnen op 330 toeschouwers (86%). We hebben een verdeelsleutel toegepast, omdat niet alle acts even vaak optraden en alle artiesten dan net zoveel kans krijgen.

Maartje & Kine traden 4x 25 minuten op met een greep uit hun avondvullende programma’s. Met hun originaliteit, humor en uiterst muzikale talenten boeien zij het publiek van begin tot eind. Zij maakten grote indruk op het publiek dat voortdurend in een deuk lag vanwege de onverwachte wendingen in de voorstelling. Wervelend speelden zij op diverse instrumenten. Heel gevarieerd, virtuoos en met ongebreidelde energie pakten zij de toeschouwers volledig in. Prachtige synergie en interacties. Rijswijk heeft Maartje & Kine volledig omarmd!

Een greep uit de talloze reacties: “ extreem grappig, sprankelend, weergaloos, hilarisch, volledig mijn humor, afwisselend, professioneel, komisch, 1000% geweldig, zooooo leuk, supertalenten, heerlijk, daar word ik erg blij en vrolijk van, graag terugzien, in één woord: geweldig, bijzondere stemmen, dynamisch” enzovoort.

We tenslotte hebben een grote surprise in petto. Op woensdagavond 5 april spelen Maartje &  Kine hun avondvullend programma in de Rijswijkse Schouwburg. Dat wordt dan 90 minuten genieten en jullie kunnen erbij zijn!

Zolang de voorraad strekt zijn onder de code: RP2023 twee kaartjes voor de prijs van één te koop via de website van de Rijswijkse Schouwburg. Jullie zijn van harte welkom!

Als organisatie van het Rijswijks Pracht festival kijken wij terug op een geweldige avond en hopen jullie te zien op 5 april!

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!