Nieuws

Foto voor '(R)Entree! -  Dé start van het theaterseizoen!'

18 juli 2022

(R)Entree! - Dé start van het theaterseizoen!

Op 3 september openen wij onze deuren voor een compleet nieuw theaterseizoen en heten we je graag weer welkom! Ben je benieuwd wat we allemaal voor jou in petto hebben? Kom naar (R)Entree! Dé start van het theaterseizoen in Rijswijk. 
Foto voor 'Rijswijk aan het woord: Claudia Merkus'

11 juli 2022

Rijswijk aan het woord: Claudia Merkus

Met dank aan salsa liefhebber Claudia Merkus, konden bezoekers na de wervelende theatershow Soy de Cuba, genieten van een minstens zo feestelijke afterparty. ’t is geen verrassing dat salsadansen haar favoriete hobby is. Vanuit deze passie probeert Claudia met enige regelmaat een leuk salsa evenement te organiseren. 
Foto voor 'Een podium vol cultuur tijdens het Strandwalfestival!'

10 juli 2022

Een podium vol cultuur tijdens het Strandwalfestival!

Rijswijkse creatievelingen tonen zich op Cultuurpodium tijdens Strandwalfestival 
Foto voor 'Genomineerden Poelifinario bekend!'

6 juli 2022

Genomineerden Poelifinario bekend!

De VSCD-Cabaretjury maakte gisteren  haar nominaties voor de cabaretprijzen - de Poelifinario’s en Neerlands Hoop - over het theaterseizoen 2021-2022 bekend.
Foto voor 'Start verkoop!'

18 mei 2022

Start verkoop!

Maandag 20 juni barst het los! Dan start de kaartverkoop van  theaterseizoen 22022/2023!
Foto voor 'Terugblik Theater Tientje Tiendaagse'

13 april 2022

Terugblik Theater Tientje Tiendaagse

In de Volkskrant van 6 april j.l. stond in grote letters vermeld: Waar blijft het publiek bij de Nederlandse theaters? Onzekerheid over of voorstellingen door zouden gaan, spelen gezelschappen parten. 
Foto voor 'Vol verrassingen! '

10 maart 2022

Vol verrassingen!

De maand maart is aangebroken en staat geheel in het teken van magisch nieuwe shows voor het komende seizoen!
Foto voor 'Wij zoeken jou!'

4 januari 2022

Wij zoeken jou!

Als specialist podiumtechniek ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van voorstellingen, concerten en andere evenementen en het coördineren van alle theater-technische werkzaamheden.
Foto voor 'Wie zet jij in de spotlight?'

27 december 2021

Wie zet jij in de spotlight?

Ken jij iemand die een staande ovatie verdient en wil je diegene in het nieuwe jaar in de spotlight zetten? Vertel ons wie jij wil verrassen en waarom. Dan zorgen wij, samen met 1 van onze topartiesten, voor een spetterende première van 2022. Win een verrassingsoptreden voor een ander én 2 vrijkaarten voor jullie samen!
Foto voor 'Pia Douwes in The Prom'

1 december 2021

Pia Douwes in The Prom

The Prom komt volgend jaar - 2022/2023 - naar ons theater. Vanochtend is in de Telegraaf aangekondigd dat Pia Douwes de rol van Dee Dee Allen zal gaan spelen. In de gelijknamige Netflix film werd de rol gespeeld door niemand minder dan Meryl Streep. 
Foto voor 'Jan t/m Jun 2022 in verkoop! '

28 oktober 2021

Jan t/m Jun 2022 in verkoop!

Het licht is weer aan, de rode loper uitgerold! Een groot deel van ons aanbod seizoen 2021-2022 staat reeds online én in verkoop, máár we hebben nog een verrassing voor je! Er gaan komende tijd ruim 50 nieuwe voorstellingen in verkoop!
Foto voor 'Zien: De Rijswijkse Schouwburg tram'

1 oktober 2021

Zien: De Rijswijkse Schouwburg tram

Met groot enthousiasme kunnen wij aankondigen dat de Rijswijkse Schouwburg tram rondrijd. Wij hebben tramlijn 1 mogen beplakken, wat mogelijk is gemaakt door het Kickstartcultuur Fonds. De winactie Spot jij onze tram als eerst? Creëer de leukste en/of gekste foto en plaats deze op Instagram met de tag: #RijswijkseSchouwburgTramWinactie en maak kans op Rijswijkse Schouwburg sokken, (dezelfde sokken) die onze artiesten na hun optredens krijgen! Let op: OP=OP

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?