Nieuws

Foto voor 'Youps laatste ronde'

Youps laatste ronde

Youp van 't Hek speelde afgelopen december bij ons zijn afscheid-voorstelling De laatste ronde. Geen terugblik, maar een actuele show met veel grappen over zijn leeftijd. Hij reflecteerde op het gat dat gaapt tussen hem en de jongere generatie.
Foto voor 'Pride Photo Expo feestelijk geopend'

4 november 2022

Pride Photo Expo feestelijk geopend

Vrijdag 4 november opende wethouder Gijs van Malsen de Pride Photo tentoonstelling. Samen met een een vertegenwoordiger van de Rijswijkse Regenbooggemeenschap onthulde hij tijdens een feestelijke bijeenkomst 20 reusachtige fotopanelen.
Foto voor 'Winnaars  Poelifinario bekend!'

11 oktober 2022

Winnaars Poelifinario bekend!

De VSCD-Cabaretjury maakte gisteren  haar nominaties voor de cabaretprijzen - de Poelifinario’s en Neerlands Hoop - van het theaterseizoen 2021-2022 bekend. Lees hier wie de uiteindelijke gelukkigen zijn in de verschillende categorieën.  
Foto voor '(R)Entree! -  Dé start van het theaterseizoen!'

3 september 2022

(R)Entree! - Dé start van het theaterseizoen!

Op 3 september openen wij onze deuren voor een compleet nieuw theaterseizoen en heten we je graag weer welkom! Ben je benieuwd wat we allemaal voor jou in petto hebben? Kom naar (R)Entree! Dé start van het theaterseizoen in Rijswijk. 
Foto voor 'Rijswijk aan het woord: Claudia Merkus'

11 juli 2022

Rijswijk aan het woord: Claudia Merkus

Met dank aan salsa liefhebber Claudia Merkus, konden bezoekers na de wervelende theatershow Soy de Cuba, genieten van een minstens zo feestelijke afterparty. ’t is geen verrassing dat salsadansen haar favoriete hobby is. Vanuit deze passie probeert Claudia met enige regelmaat een leuk salsa evenement te organiseren. 
Foto voor 'Wij zoeken jou!'

4 januari 2022

Wij zoeken jou!

Als specialist podiumtechniek ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van voorstellingen, concerten en andere evenementen en het coördineren van alle theater-technische werkzaamheden.
Foto voor 'Wie zet jij in de spotlight?'

27 december 2021

Wie zet jij in de spotlight?

Ken jij iemand die een staande ovatie verdient en wil je diegene in het nieuwe jaar in de spotlight zetten? Vertel ons wie jij wil verrassen en waarom. Dan zorgen wij, samen met 1 van onze topartiesten, voor een spetterende première van 2022. Win een verrassingsoptreden voor een ander én 2 vrijkaarten voor jullie samen!
Foto voor 'Pia Douwes in The Prom'

1 december 2021

Pia Douwes in The Prom

The Prom komt dit seizoen (2022/2023) naar ons theater, met Pia Douwes in de rol van Dee Dee Allen. In de gelijknamige Netflix film werd de rol gespeeld door niemand minder dan Meryl Streep. 
Foto voor 'Zien: De Rijswijkse Schouwburg tram'

1 oktober 2021

Zien: De Rijswijkse Schouwburg tram

Met groot enthousiasme kunnen wij aankondigen dat de Rijswijkse Schouwburg tram rondrijdt. Wij hebben tramlijn 1 mogen beplakken, wat mogelijk is gemaakt door het Kickstartcultuur Fonds. 

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?