Marketing & Communicatie Stagiaire(s)

Ben je gek van theater en zoek jij een leerzame, uitdagende en veelzijdige stageplek? Dit is je kans!

Wij zijn per september 2023 op zoek naar een Marketing & Communicatie kanjer! Een stagiair(e) ter ondersteuning van onze afdeling Marketing & Publiciteit. Deze afdeling is een inspiratievolle en levendige omgeving waar alle leuke creatieve ideeën worden bedacht en tot uitvoering gebracht. Een mooie kans voor jou om breed ervaring op te doen op zowel online als offline marketing én publiciteit.

Wie zijn wij
De Rijswijkse Schouwburg is een centraal gelegen en goed bereikbare schouwburg aan de rand van Den Haag. Met bijna 200 professionele voorstellingen en een kleine 100.000 bezoekers per jaar ontvangen we bezoekers uit de regio groot Haaglanden en ver daarbuiten. 

De werkzaamheden
Tijdens deze stage werk je nauw samen met je collega's op de afdeling Marketing & Publiciteit. We verwachten dat je meedenkt en -werkt aan activiteiten op het gebied van publiciteit, marketing & communicatie voor de diverse voorstellingen en evenementen in onze schouwburg. Je hebt contact met diverse partners in de stad, theaters in het land en producenten van onze voorstellingen. Een dag als stagiaire is nooit hetzelfde. Waar je de ene dag bezig bent met het schrijven van een nieuwsitem voor de website of persbericht voor de huis-aan-huis bladen, zorg je een ander dag voor een mooi ontwerp voor de vlaggen die voor de schouwburg pronken, terwijl je contact hebt met 1 van de vele impresariaten hoe we de voorstelling kunnen promoten. Op een rustig momentje pak je de fiets en zorg je dat je een rondje in Rijswijk doet bij onze partners waar we de Rijswijkse Schouwburg onder de aandacht willen houden. En natuurlijk is er ruimte om jouw onderzoek voor school te realiseren.

Kortom we zoeken een enthousiaste, zelfstandige en creatieve mee-werker op onze afdeling. Affiniteit met theater spreekt voor zich en de social media kennen geen geheimen voor je. Je vindt het leuk om mee te denken vanuit onze (potentiele) bezoekers. Ook is goede kennis van het Adobe software pakket gewenst.


Om de taken uit te voeren zijn een neus voor nieuwtjes en goede taalbeheersing noodzakelijk. Voor deze stage ben je minimaal 3 dagen per week (min. 24 u.) beschikbaar gedurende een periode van minimaal vijf maanden (korter in overleg).

Wat bieden wij?

Een veelzijdige, leerzame en energieke stageplaats in de leukste schouwburg van de regio. Je bent onderdeel van de afdeling Marketing & Publiciteit die verantwoordelijk is voor zowel de communicatie van merk De Rijswijkse Schouwburg als de promotie van de voorstellingen en evenementen. Bij ons werk je in een dynamische, creatieve, maar ook commerciële omgeving. Stagevergoeding € 350,- bruto per maand voor 36 uur p/w.

Stuur je CV en motivatiebrief naar Renee van Ingen via renee@rijswijkseschouwburg.nl 

Erkend leerbedrijf
De Rijswijkse Schouwburg is een erkend leerbedrijf. Zie voor meer informatie www.kenwerk.nl.

Ga direct naar:

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?