Bereikbaarheid

Centrale ligging
De Rijswijkse Schouwburg ligt dichtbij alle belangrijke uitvalswegen. In de directe omgeving is bovendien voldoende parkeergelegenheid. Ook met tram, bus of trein kom je er snel en makkelijk.

Route Google maps
Klik hier voor de route per auto.

Openbaar Vervoer
De tramlijn 17 en bus 22, 23 en hebben een halte op loopafstand van de schouwburg.

Vanaf NS-station Rijswijk 
Neem bus 23 richting Scheveningen Noord en stapt uit bij de halte Rijswijkse Schouwburg. Ook kunt u vanaf station Rijswijk bus 22 nemen richting Den Haag Duindorp, uitstappen bij bushalte Generaal Spoorlaan (West), en 11 minuten lopen naar de Rijswijkse Schouwburg.

Het treinstation Rijswijk bevindt zich op ongeveer een kwartier loopafstand.

Op htm.nlns.nl en 9292.nl vind je meer informatie over de diverse vervoersmogelijkheden, vertrek- en aankomsttijden, routes en haltes.

Kom op de fiets!
Door de fietsstalling naast de Rijswijkse Schouwburg is er genoeg plek om je fiets te stallen. Pak gerust de fiets naar het theater! 

Betaald parkeren
Parkeren rondom het theater is betaald van ma t/m zo tussen 18.00 – 24.00 uur (€ 1,50 per uur). Het eerste uur is gratis bij de Rijswijkse Schouwburg en het Huis van de Stad ten behoeve van parkeren voor bezoekers. Om van dit eerste uur gratis parkeren gebruik te maken, is het belangrijk je aan te melden bij de parkeerautomaat of mobiele parkeerapp. Klik hier voor een google maps route naar de Schouwburg.

Wij adviseren je, om de bezoekersstroom zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, een mobiele parkeerapp te gebruiken (parkeerzone 32255). 

Voor meer informatie over het parkeerbeleid verwijzen wij je naar het de website van de Gemeente Rijswijk. Rondom het Huis van de Stad zijn er i.v.m. werkzaamheden minder parkeerplekken beschikbaar.

Kom op tijd; bij uitverkochte, of meerdere voorstellingen op een dag, kan het druk zijn.

Parkeerbeleid gehandicapten 
Op het parkeerterrein naast de Rijswijkse Schouwburg (Huys de Wervelaan) zijn vier invalidenparkeerplaatsen. 

Iedereen met een gehandicaptenparkeerkaart mag gratis parkeren in Rijswijk. Ook als je geen inwoner van Rijswijk bent. Vraag hiervoor wél een vergunning aan. Deze is gratis en geldig zolang jouw gehandicaptenparkeerkaart geldig is. Vraag je geen vergunning aan? Dan kun je niet gratis parkeren op plaatsen waar betaald parkeren geldt zoals bij de Rijswijkse Schouwburg.

Voor verdere informatie over parkeren met een gehandicaptenparkeerkaart op onze gehandicaptenparkeerplaatsen verwijzen wij je naar de website van Gemeente Rijswijk.

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!