Kleine Zaal

De Rijswijkse Schouwburg biedt nieuw en bijzonder talent de mogelijkheid om in de spotlights te staan. De Kleine Zaal is bij uitstek het ideale toneel om deze performers de kans te geven om ervaring op te doen aan een intiemer publiek.

Speciaal voor liefhebbers van verrassende voorstellingen en onvergetelijke cabaret van aanstormend talent in een intieme setting bieden wij het Onbeperkt Kleine Zaal abonnement aan. Klik hier voor meer informatie.

De ideale plek voor jouw evenement
Daarnaast is de Kleine Zaal uitermate geschikt als locatie voor jouw evenement, bedrijfsuitje, vergadering, training of feesten en partijen. Afhankelijk van de wensen, biedt de Kleine Zaal ruimte tot circa 150 personen.

Ook biedt de Rijswijkse Schouwburg alles om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Met in-house techniek, hospitality en catering kunnen wij alles bieden wat jouw evenement nodig heeft.

Beschikbaarheid
Ben je benieuwd of deze ruimte beschikbaar is? Neem contact met ons op of kijk alvast in het programma van onze reguliere programmering of de Kleine Zaal beschikbaar is op jouw gewenste moment.

Contact
Voor meer informatie en het huren van de zaal kan je contact opnemen met:
Casper van den Broek | events@rijswijkseschouwburg.nl | 070-3360304

Jouw event in de Kleine Zaal

Foto voor 'Sfeerimpressie'

Sfeerimpressie

Foto voor 'Sfeerimpressie'

Sfeerimpressie

Foto voor 'Sfeerimpressie'

Sfeerimpressie

Foto voor 'Sfeerimpressie'

Sfeerimpressie

Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!