Dans | Ballet 

Rhythm of the dance

The National Dance Company of Ireland

Al meer dan 10 jaar stond deze authentieke Ierse dansvoorstelling jaar na jaar tijdens de Kerstperiode in de Nederlandse theaters. En met veel succes; enthousiast publiek, groeiend aantal bezoekers en uitverkochte zalen. Nu zijn ze eindelijk weer te zien in Rijswijk. Een dansvoorstelling zoals deze volgens de Ieren zou moeten zijn; een traditioneel spektakel vol opzwepende dans en live gespeelde muziek. 
 
Rhythm of the Dance trok de afgelopen twintig jaar al meer dan 14 miljoen toeschouwers uit 52 verschillende landen, verdeeld over vier continenten. 
 
In ‘Rhythm of the Dance’ brengen jonge Ierse topartiesten op originele wijze een combinatie van moderne en traditionele Ierse dans op spectaculaire wijze voor het voetlicht. Laat u in vervoering brengen door de dansers en danseressen - voor een deel afkomstig uit de befaamde Riverdance-shows, aangevuld met live musici en vocalisten. Weergaloos. 
 
Beleef nu dit meeslepende dansspektakel in kerstsfeer. Een onvoorstelbaar avondje uit in de donkerste dagen van het jaar.

TheaterTafel
Maak uw bezoek compleet met een theatertafel arrangement.
Borrel Arrangement
Maak uw bezoek compleet met een borrelarrangement.

Laatste nieuws

Laden...

De laatste theaternieuwtjes uit Rijswijk in je mailbox?